![]() |
![]() |
|
|
|
Сайт Всеукраинской Ассоциации аквариумистов Фотогалерея (Киев) Фотогалерея (Москва) Интернет-магазин аквариумных товаров |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#16 |
Живу я тут
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 3 Раз(а) в 3 Сообщениях Репутация: 13
|
Re: Грунт. Нужен совет.
А ты возми засыпь в аквариум крошку для теннисных кортов(красного цвета) и не надо ни каких наполнителей кошачих!
|
![]() |
![]() |
Этот пользователь сказал спасибо Артем за это полезное сообщение: |
Тианка (25-05-2006)
|
![]() |
#17 | |
Живу я тут
|
Цитата:
Ну спасибо друг! Хорошо ж ты о бо мне... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Живу я тут
|
Цитата:
Блин, Артемка, а гдеж ее взять то? Ты представляешь КАК на меня люди смотреть будут когда я с ведерочком и савочком на тенисном корте камушки грести буду? ![]() А он-то у меня под квартиркой, пойду позырю, спасибо за совет. Но там вроде асфальт. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Живу я тут
|
Ну это уж предрассудки погрести можно!Это один из самых глинистых грунтов для травы поправка!!!
|
![]() |
![]() |
Тианка (25-05-2006)
|
![]() |
#20 |
Живу я тут
|
А мутить воду не будет? Может там кроме глины еще что есть?
Первый раз сталкиваюсь с таким делом. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Живу я тут
|
Цитата:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Живу я тут
|
Цитата:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Живу я тут
|
Теннесит хорош тем что он на 80% на глинистой основе и абсорбируется через корни травы.Толко надо хорошо промывать под струей воды,кипятить с солью 2ч.И потом обезательно чистить грунт каждые 2 нед.чтоб не скоплялась грязь.
|
![]() |
![]() |
Тианка (26-05-2006)
|
![]() |
#24 | |
Живу я тут
|
Цитата:
![]() |
![]() |
#25 |
Активный участник
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 4 Раз(а) в 4 Сообщениях Репутация: выкл.
|
Не пойму в чём проблема?Разве,кроме песка нет другого грунта?Купиту мелкую гальку и всё будет хорошо.
И вообще-уход за таким грунтом как песок-КОНКРЕТНЫЙ геморой,т.к. постоянно загрязняется,а качественно просифонить не всегда получается. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Живу я тут
|
Цитата:
![]() |
Этот пользователь сказал спасибо elektro-kot за это полезное сообщение: |
Тианка (26-05-2006)
|
![]() |
#27 | |
Живу я тут
|
Цитата:
With huge respect! Последний раз редактировалось elektro-kot, 26-05-2006 в 01:11. |
|
![]() |
![]() |
Этот пользователь сказал спасибо elektro-kot за это полезное сообщение: |
Тианка (26-05-2006)
|
![]() |
#28 |
Живу я тут
|
Телефон дома маєш?Напевне маєш.Значить так, ідеш і купляєш жовті сторінки зними ідеш додому береш в руки телефон і обдзвонюєш усі будівельні фірми і магазини які торгують буд-матеріалами і магазини які продають рослини та різну продукцію для обслуговування рослин.Якщо місто мале і немає жовтих сторінок то дзвониш у справку так як у нас 09,а у вас не знаю,що , но думаю щось схоже має бути і запитуєш усі номера подібних фірм і робиш це все не виходячи з дому.
А ще я зараз експереминтую зі звичайним грунтом для рослин.Роблю я так беру обрізаю пластикову пляшку засипаю туди універсальний грунт для рослин,саджаю туди рослину і зверху присипаю камінцями любою фракції.Рослина яку я посадив це лимонник один росте в такому горшку(і пре у верх як дурний),а лимонники посадженні в звичайний грунт у акваріумі теж швидко ростуть,але не настільки.Риби почувають себе нормально. А мій батько ще в радянські часи брав землю біля будинку і таким самим способом садив рослини.Німфея росла в таких умовах росла краще за всіх(вона здаєтся у тебе є і ти бідкалася,що болотна і треба викидати).Тільки якщо захочеш поексперементувати будь обережна при виборі грунта щоб там не було ніяких добрив |
![]() |
![]() |
Этот пользователь сказал спасибо Stepan за это полезное сообщение: |
Тианка (26-05-2006)
|
![]() |
#29 |
Живу я тут
|
Степан, дуже вам вдячна!
Я й справді не раз чула про застосування звичайного грунту в акваріумістиці про чудові результати, та сама ще не дозріла для такого рішення. Налякана деякими відгуками про це. Але в горщики посадити рослину зі звичайною землею можна спробувати. От тільки знайти тут землю без добрив так само проблематично як і звичайнісінький пісок. Та я вже його знайшла і дуже радію з цього приводу. А про жовті сторінки та фірми що торгують будматеріалами - це не для мене, вони продають лише великі кільості а з роздрібними покупцями мати справу не дуже бажають, проте - не всі. А німфею я викидати не хотіла ні в якому разі! Я пишаюся що вона в мене є, це я про аїр чи щось в такому роді казала. Ця рослина просто гниє поки вся не згниє от я і бідкалася з цього приводу. Ще раз дякую. |
![]() |
![]() |
![]() |