![]() |
![]() |
|
|
|
Сайт Всеукраинской Ассоциации аквариумистов Фотогалерея (Киев) Фотогалерея (Москва) Интернет-магазин аквариумных товаров |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Живу я тут
|
Хочу завести еласому
Є такий вухастий окунець, дуже мені подобається. От тільки не знаю, де можна знайти. Може, хтось знає?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Живу я тут
|
redkaja ribka, v prirode eje bolshe net. Bili u menja samec i 2 samke, pochemu-to cherez neskolko nedel zdochli.
Sovetuu kormit shivim kormom , no ne v koem sluchae ne motilem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Почетный участник форума
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 Раз(а) в 2 Сообщениях Репутация: 19
|
В Киеве последний раз видел в 1982 году.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Живу я тут
|
Re: Хочу завести еласому
Цікаво, а хоча б один шанувальник родини Центрархових (Centrarchidae) в Україні є?
![]() |
#5 |
Живу я тут
Адрес: Каштаны, Днепр, купола церквей, Крещатик, пробки, загазованность, толпы... в общем Киев!
Поблагодарил(а): 191 Поблагодарили 129 Раз(а) в 82 Сообщениях Репутация: 126
|
А как же температура??? Чем понижать будешь? Да и вообще, с кем его держать?
А у нас я не видел, в России - валом... Если конечно солнечный и ушастый - одно и то же... Я точно не знаю, могу ошибаться...
![]() |
#6 | |
Живу я тут
|
Цитата:
Еласома - дрібний (3-4 см) флоридський окунець, він не потребує температури, нижчої за 20 градусів і нормально переносить її підвищення до 30 і навіть більше. Тримати їх найкраще у видовому акваріумі або з дрібними рибами (оскільки мене цікавлять лише американські цихліди і деякі сомові, то в компанію до еласом я завів би отоцинклюсів). А сонячний окунь свого часу був популярний серед акваріумістів Києва. За чутками він водиться в Ірпіні та інших дрібних річках довкола Києва. Йому теж можна компанію підібрати (ті ж таки дискові та діамантові окуні, північноамериканські цихлазоми - діамантові, бартона тощо). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Живу я тут
Адрес: Каштаны, Днепр, купола церквей, Крещатик, пробки, загазованность, толпы... в общем Киев!
Поблагодарил(а): 191 Поблагодарили 129 Раз(а) в 82 Сообщениях Репутация: 126
|
Прожил в ирпене счастливое детство, с ирпенки не вылезал, но никогда не встречал таких. Но все равно спасибо за справку... Кстати там же отлавливал очень интересных сомов, до сих пор не могу понять что это... Но было это давненько...
![]() |