![]() |
![]() |
|
|
|
Сайт Всеукраинской Ассоциации аквариумистов Фотогалерея (Киев) Фотогалерея (Москва) Интернет-магазин аквариумных товаров |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Живу я тут
|
![]() Привіт!
Мій син ридає гіркими сльозами. Справа в тому, що ми придбали 4 скалярій: пару мармурових і пару димчатих. Все було ніби-то два дні нормально. А сьогодні ввечері скалярії почали справжнє полювання на гуппі. Одному самцю погризли хвіст, прийшлось його вілсадити, щоб врятувати; кількамісячну самку загризли досмерті. Чого це? Що робити?
![]() |
#2 |
Живу я тут
|
2 Voronych
Уважаемый. Скалярии - цихлидки. Вот и все. С уважением, Quasi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Член Всеукраинской Ассоциации аквариумистов
|
Аквариумные рыбки- существа с различным темпераментом и инстинктами.....
Выход один - к продавцу на обмен! А еще надо было проконсультироваться с ним перед покупкой. Меняйте на живородку или харацинку.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Живу я тут
|
2 Voronych
Шановний пане! А з приводу "що робити?" писав цілу "біблію" пан Чернишевський. У Вашому випадку можу порадити спочатку купити якусь книжку, трохи почитати, а потім підкормлювати ваших цихлід(тобто скалярій) всякими дрібними рибинками: гуппі, неони, кардинали, то що. Це, як Ви розумієте, все жарт, але .... Хтось на форумах вже казав, що "неон це дуже смачна і м'якенька рибка", тож будьте мудрим. З повагою, Quasi. :0)) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Живу я тут
|
Що робити?: Продавці і покупці
Цитата:
Дякую за відповіді. Але весь гіркий прикол і полягає в тому, що купували не на базарі, а у новому магазині "ZOO", майже одному із спеціалізованих в місті і питали у продавців-консультантів. Як вони сказали: "Вашим гуппі нічого не буде, вони самі можуть кого хочеш дістати." ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Член Всеукраинской Ассоциации аквариумистов
![]() |
Привет,
1. ну по поводу проконсультироваться перед покупкой у продавца это еще под вопросом, (не со всеми конечно) 2. а вот то что надо сначала определиться что вы хотите, узнать о этом существе побольше, и только тогда идти покупать. 3. и еще поменяйте скалярий на астронотусов или пираний - гупии меньше мучатся будут PS/ без обид. п3. - шутка. спасибо за внимание ОЙ пока писал, всем уже сказали спасибо Последний раз редактировалось Slesh, 21-06-2004 в 10:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
А какого размера были эти скалярии?
Если купить маленьких скалярий, то они даже когда вырастут, нетрогают тех рыбок с которыми жили. Такие случаи уже наблюдались на практике. А если пустить больших, то они точьно посчитают что их запустили в кормушку. |
![]() |
![]() |
#8 |
Живу я тут
|
Привіт!
Пару років тому у нас був акваріум, поки його нишком не роздушили майстри, які робили ремонт. В ньому жили і гуппі і скалярії. Все було ніби-то нормально. Правда скалярії тоді поїли мальків. Але такого не було. Скалярії до 3,5 см. Дякую за відповідь. Прийдеться купувати напевно ще одну банку.
![]() |
#9 |
Живу я тут
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 0 Раз(а) в 0 Сообщениях Репутация: выкл.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |