На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Акваріум та обладнання > Разное
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Зачинена тема

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 26.08.2012, 23:14   #16
Клуб "Цихлідка"

Звідки Ви: Петропавловская Борщаговка
Дописи: 2.029
сказав Дякую: 3.936
сказали Дякую 4.437 раз(и) в 1.075 повідомленні
Надіслати повідомлення для iya на Skype
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: От чего зависит отзеркаливание в стекле? ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від ООО Переглянути допис
Может он из-за возраста такой глупый?
почему это глупый, наоборот защищает свой угол
У меня взрослая, хоть и карликовая, но цихлида так себя ведёт.

iya поза форумом  
cказали "Дякую" iya за цей допис:
ООО (26.08.2012)
Старий 26.08.2012, 23:26   #17
Живу я тут

Звідки Ви: Киев
Дописи: 709
сказав Дякую: 2.700
сказали Дякую 243 раз(и) в 106 повідомленні
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: От чего зависит отзеркаливание в стекле? ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від iya Переглянути допис
почему это глупый, наоборот защищает свой угол
У меня взрослая, хоть и карликовая, но цихлида так себя ведёт.
Глупый потому что не понимает что это всего лишь отображение, а не реальный родич.

ООО поза форумом  
Старий 27.08.2012, 08:34   #18
Живу я тут

Re: Відповідь: Re: От чего зависит отзеркаливание в стекле? ===www.aquaforum.ua===

...

Востаннє редагував ООО: 31.07.2013 о 21:28..
ООО поза форумом  
Старий 02.06.2013, 09:03   #19
Живу я тут

Re: От чего зависит отзеркаливание в стекле? ===www.aquaforum.ua===

Уже более 9 месяцев тетраодон носится вдоль стекла как вроде пытается найти выход на волю. За это время он подрос, аппетит всегда отличный, но жажда свободы у него в крови.
Теперь, все же, предполагаю что ему просто не хватает территории. Видимо, в природе тетраодоны контролируют значительные участки, размеры которых очень далеки от аквариумных.

ООО поза форумом  
Старий 20.06.2013, 04:57   #20
Живу я тут

Еще заметил что идея-Х найти выход сквозь стекла аквариума не покидает моего тетрика даже ночами когда уже давно выключен свет. Спать ложится вечером еще при включенном свете, но потом на протяжении ночи курсирует вдоль стекол.

Востаннє редагував ООО: 31.07.2013 о 21:24..
ООО поза форумом  
Старий 31.07.2013, 21:23   #21
Живу я тут

Re: Відповідь: Re: От чего зависит отзеркаливание в стекле? ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від serg_ki@ukr.net Переглянути допис
там нет ни какого зеркала, то только вам кажутся зеркальными боковые стенки за счет преломления лучей, а рыба изнутри видит точно так же как и вы ее снаружи. тоесть ей стенки прозрачные а не зеркальные
А вот теперь увидел доказательство того, что рыба себя там видит. Просто не все рыбы имеют такое хорошее зрение как у тетраодонов. В 5 литрах сидел у меня петушок. Вздумалось сегодня пристроить над ним настольную лампу и включить свет. После этого петушок пыжится к стеклу акваса как к зеркалу.

ООО поза форумом  
Старий 08.08.2013, 21:28   #22
Активний участник форуму

Звідки Ви: Острог
Дописи: 170
сказав Дякую: 77
сказали Дякую 47 раз(и) в 36 повідомленні

serg_ki@ukr.net-підтримую та схилаюся саме до вашої думки ніякого зеркала нема(в акваріумах стандартного виробництва),це ілюзія яка зумовлена грою світла,дивився в свому акваріумі зі всіх боків не побачив відзеркалення,хоча вогняний барбус плавав біля переднього скла як скажений,але він обїдав зелені водорослі.В знйомих в акві живе півник,якби він бачив самого себе в акві то забився об скло побачивши ілюзійного ворога,але він цього не зробив,бо ніяког відзеркалення немає(хоча один знайомий що також мав півника підніс (для приколу,щоб побачити реакцію півника)зеркало до нього і півник так почав лупитися об переднє скло що розбився,знайомий навіть не встиг зреагувати).Можливо в вас акваріум особливого виробництва

Джет33 поза форумом  
Старий 08.08.2013, 21:57   #23
Живу я тут

Джет33, а я когда бросаю корм так что он падает строго за спиной тетраодона, то он сразу же пытается ухватить отображение в стекле, резко бросается на него. Реальный кусок корма в таком случае (корм брошен за сзади рыбса) замечает спустя пару-тройку секунд. Это уже не тот аквариум, в котором петушок.

Цитата:
Допис від Джет33 Переглянути допис
В знйомих в акві живе півник,якби він бачив самого себе в акві то забився об скло побачивши ілюзійного ворога,але він цього не зробив
Мой тоже после включения света через некоторое время успокоился, не полный идиот же он
Цитата:
Можливо в вас акваріум особливого виробництва
Ну да... все аквасы особливого виробництва

ООО поза форумом  
Старий 08.08.2013, 22:02   #24
Активний участник форуму

Хай буде по вашому про акву особливого виробництва пожартував,корм може хватати через те шо в риб є ше бічна лінія ,яка преакрасно допомагає орієнтуватися в просторі і все відчувати,крім того ваш тетрадончик сильно проголодався та й встигав так швидко захоплювати корм навколо нього.Про відзеркалення пояснив на прикладі півника,але ви добре не зрозуміли...не ображайтеся...Якби риби бачили себе в дзеркалах в аквах почався б хаос.Мав в акві одного барбуса(самець),готового до нересту,поведінка спокійна,але як тільки підносив дзеркало до переднього скла акви ,барбус щодуху кидався туди і терся ,бився об скло,відбирав дзеркало заспокоювався...

Востаннє редагував Джет33: 08.08.2013 о 22:12..
Джет33 поза форумом  
Старий 08.08.2013, 22:08   #25
Живу я тут

Джет33, а вы у Киев приезжайте и увидите своими глазами Лично вам покажу. Можно даже пари заключить А потом посмотрим кто будет смеятся

ООО поза форумом  
Старий 08.08.2013, 22:23   #26
Активний участник форуму

ООО, я з вас не сміюся,навіть не думайте про таке(я не людина яка ставить себе вище за інших).В Київ далеко їхатиЯ просто припустив свою думку(на яку я маю право) от і все, не потрібно розпалювати суперечку.Я вам вірю ,скло може відзеркалювати,але в своїй акві і інших такого не помічав от і все...Якщо так - то так сперечатися не буду(просто навів деякі пояснення,які виробилися на власному досвіді)

Добавлено через 13 минут
Якщо так - то так сперечатися не буду(просто навів деякі пояснення,які виробилися на власному досвіді,в мене також якщо подивитись під певним кутом то здається в акві відзеркалення ,але рибам в середині акви воно не відображається,це неможливо з наукової точки зору,якщо в акві сильне відзеркалення то чому коли я підходжу до акви всі риби підпливають до переднього скла,по ідеї вони не мали бмене бачити а бачити тільки своє відображення? )

Востаннє редагував Джет33: 08.08.2013 о 22:38.. Причина: Добавлено сообщение
Джет33 поза форумом  
Старий 08.08.2013, 22:37   #27
Живу я тут

Джет33, рыба через время начинает понимать что это всего лишь отзеркаливание, поэтому хаоса нет. Мой петушок себя в стекле не видит, а только когда включу свет. Если не верите, могу показать когда будете в Киеве.Оффтоп Но через некоторое время он перестает реагировать. Зеркало, в отличие от стекла дает болеее сильное отображение, но и к нему петух привыкает и перестает реагировать если зеркало будет установлено на постоянно. Что касается тетраодончика, то здесь вы зря пишете припущения, я его кусочками корма не кормлю. Бросил улитку за его хвостом, а он на ее отображение тут же и набросился, лбом в стекло бахнулся. Такое очень редко с тетраодоном бывает, но все же бывает.

Добавлено через 3 минуты
А вообще, думаю как бы снять такой момент с петушком на видео, но не знаю позволит ли качество.

Добавлено через 6 минут
Цитата:
якщо в акві сильне відзеркалення то чому коли я підходжу до акви всі риби підпливають до переднього скла,по ідеї вони не мали бмене бачити а бачити тільки своє відображення? )
В том то и дело, что отзеркаливание не на столько сильное как в зеркале, рыбы видят и отображение и то что за пределами стекла одновременно.

Востаннє редагував ООО: 08.08.2013 о 22:43.. Причина: Добавлено сообщение
ООО поза форумом  
Старий 08.08.2013, 22:43   #28
Активний участник форуму

ООО, я вам вірю,і не маю до вас ніяких претензій,(все може бути)(в мене в акві також відбувалися цікаві події ,які я пояснити не міг),я говорю цілком серйозно,не думайте що я насміхаюся з вас)Я вам вірю(якщо людина каже,значить так воно і є)

Джет33 поза форумом  
Старий 08.08.2013, 22:45   #29
Живу я тут

Джет33, думаю, здесь много зависит от света (спектр, угол...). Если все же как-нить будете в Киеве, дайте знать, покажу.

ООО поза форумом  
Старий 08.08.2013, 22:53   #30
Активний участник форуму

ООО, дякую за запрошення,навряд чи буду в Києві найближчим часом,хоча сподіваюсь відвідати це чудове місто...А вам я вірю й просто так (хоча подивитися було б цікаво).

Джет33 поза форумом  
cказали "Дякую" Джет33 за цей допис:
ООО (08.08.2013)

Share/Bookmark

Зачинена тема

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:23.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts