На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Морская аквариумистика > Морские аквариумы участников форума
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Морские аквариумы участников форума Расскажите о своем аквариуме: животных, оборудовании, декорациях. Поделитесь интересными идеями. Можно размещать фотографии прямо в теме

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 05.12.2012, 10:32   #11
Живу я тут

Звідки Ви: Львів
Дописи: 269
сказав Дякую: 412
сказали Дякую 491 раз(и) в 153 повідомленні
Re: Эволюция моря из 120 литров в 325 литров. ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Garritech Переглянути допис
В светильнике сделанным под заказ можно обыграть все нюансы. Я например не вижу в техническом плане никаких отличий.
По якому принципу підбирались діоди у даному світильнику? Чому саме така кількість? Це все перевірено на практиці,чи з принципу чим більше влізе на радіатор?Розумію що крім як за кількість діодів в цьому світильнику гроші брати більше нема за що,але всеж таки чому саме така картина по співвідношенню діодів?
Якщо брати до уваги перевірений брендовий Лед світильник,то там кількість діодів дуже сильно відрізняеться від Вашого варіанта.
П.С. Просто після таких екперементів потім створюються теми прикладу : Яке погане Ледовське освітлення,корали вигорають,і тому подібне.
Я немаю нічого проти саморобних Лед світильників,просто хотілось знати чому саме так та по якому принципу вони створюються.
Коли з часом стане ясно що самопали хочаб рівні брендовим світильникам,я на наступний день куплю собі самопал (ціна всетаки нетака висока).

Востаннє редагував Петя77: 05.12.2012 о 10:46..
Петя77 поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:52.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts