Цитата:
Допис від Gorelov
З освітлюванням проблема... У мене кришка з лампою на гарантії, а там місце тількі для однієї лампи (конструктівно)... Для того щоб розмістити другу лампу треба дирявити кришку, а покі вона на гарантії...
|
Ну не обов'язково дірявити, я наприклад купив простий патрон для лампочки, вкрутив туди економку, вирізав прямокутний кусок пінопласту і ізолєнтою прикрутив до патрона, це добро приліпив до кришки суперклеєм, щоб не псувати вигляд кришки можна трішки потерпіти і зробити цю справу силіконом, тоді можна буде все повернути на місце, як щось не зрозуміле, можу викласти фото.
А на рахунок фільтрації ти правий, гірше не буде, вибирай Флюваль 105 або Атман СФ-600 або 800, тут вже як по грошах виходити буде.
Цитата:
Бо не хочу літи у воду "хімію" (використовую лише AquaSafe від Tetra, для підготовки води і планую на ціх вихідних купити грунтове УДО для коріння рослин). Вот...
|
Ось це взагалі не зрозумів, для чого лити у воду хімію, в тебе ж невелика ємкість банки, 15л. відстояти з легкістю можна, я наприклад відстоював до 50л. головне коли потім виливаєш воду з самого дна нічого не зачепити, тоді все люксово.