Да,
тяжела і нєказіста жизнь у морского наніста.
захотілося якось мені, спектр регулювати, щоб животні росли, а водорості, відступили.
І пішов я по форуму шукати, добрих людей розпитувати, та так і нічого, толком, і не дізнався.
Тож зробив самостійно деякі висновки. Якщо, цікаво кому, читайте, нецікаво, минайте, де помилився, поправте, чого незнаю, доповніть.
1) перше що спало на думку,
крутілки. знайшлися на кардачах по 235 грн. відповідно на два (бо в мене два канали) 235х2+240=710 грн
канєшно тупо подумав я і вирішив...
2) та за такі гроші, мона на форумі щось толкове знайти, та звернувся до
aleks4 за його контролером, ціною 30$ та оказалось що він вже трохи подорожчав та коштує, для мене 960. що з живленням, вже всі 1200. по суті вєщ хороша, і расвєти/закати, 4 канали, защіти якісь мудрьоні. Простота використання, то все добре. Но удручающа внєшность, архаїчне програмування при ціні в 52 $ заставляють іскать дальше.
3) Повернемось до
Pastuh1234 чому повернемось,? бо світильник, зроблений з його компонентів, і працює, як і було задумано. Не турбував його про 4 канальний контролер толі 65 толі 75 $ около 2тгр, бо програмувати савєтський калькулятор, чото неохота.
4)
airsoft по отзивам, Бог лед світла. при детальному розгляді, 4 канала коштує 65 $ шо соізмєрімо з Pastuh1234, відповідно програмується, но болєє компактєн, і з панелькою. тому розглядаєм блютус версію: 87 $ з недопиленим контролем з андроїда, і інтерфейсом під 95 віндовс

5) аквапланер, 65 $ і калькуляторне програмування но красівий корпус.
6) так що ж всетаки відповідає моїм запросам??? ось і
воно
ціна 74 $ сучасне управління, купа шимів, гарні відгуки... та країна походження відмітає варіант зі списку.
7) Arduino шипко сложно для художніка
8) Ще знайшов
Sokol_And тіпа нічо.?
9) вапше приторчав
http://aquabox.by/goods.php?type=LEDCTL&goodid=24
судячи з усього альтернативи радіону, нема
дякую за увагу