Тільки не ображайтеся на стару бабцю Змію.

Нічого особистого. Ви просили відгукнутися - от суб'єктивна думка хіміка. В біологію, біофізику, фізіологію, акваботаніку як науки не лізу. Бо не маю системних знань. Хоч і маю якийсь практичний досвід.
Вибачте, але як тільки я бачу посилання на Вікпедію, далі навіть не читаю. Многабукафф та профдеформація.

Я доземно вклоняюся вам за дуже об'ємну працю, але чи є в цьому сенс - не знаю. Чи допоможе цей допис комусь практично - побачимо по відгуках в темі.
Це те, про що я писала нещодавно у своїй відповіді в іншій темі. Для того, щоб визначити достовірність інформації чи джерела, треба мати системні знання. Бажано, підкріплені практикою. І тільки тоді братися за написання подібної монографії.
Ви на форумі не так давно. Дозвольте старожилу трохи вам допомогти.
1. Великі за об'ємом тексти, як би вони красиво не були оформлені, не читаються. Від слова ВЗАГАЛІ
2. Не кожна людина пам'ятає, що таке log, pH ( і чим він відрізняється від Рh), що таке EDTA,DTPA та інша лабуда. Думаю, ви і самі цього не знаєте. Тоді навіщо ті графіки, наукові викладки, формулювання? Тут присутні люди, яким теорія в такому вигляді недосяжна. Та і не потрібна
3
Цитата:
Наприклад, накопичення заліза проявляється у вигляді коричневих плям на листках. Це буквально поклади заліза, які зібралися в одній області. Згодом додаткові відкладення заважають клітинам у цій області функціонувати належним чином, і уражена ділянка відмирає.
|
А це вже за межами.... Якщо ви посилаєтеся на мене, ткніть мене носом, коли і де я таке писала чи казала. При всіх визнаю, що я стара маразматичка та видалю нафіг все, що писала чи говорила.
*Не все коричневе - залізо.

4.
Цитата:
P.S.: якщо я припустився десь помилки, або не вірно зрозумів матеріали, що читав – пишіть, будемо виправляти
|
Пробачте заради Бога, цим займаються в школі в процесі навчання та складання іспитів.
Ще раз пробачте. Я зовсім не хочу вас чимось образити. Навпаки, чим зможу, допоможу
*Перед тим, як зареєструватися на форумі 20 років тому, я місяць його читала.
Ще раз пробачте стару бабцю. Ви колись теж будете стареньким.