06.10.2010, 23:20
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 223
сказав Дякую: 286
сказали Дякую 220 раз(и) в 116 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: ищем аквалюбителей из волынской области... ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від keepo
Цікавить думка форумчан про необхідність Волинського (Луцького?) клубу акваріумістів
|
Тут треба спочатку розібратись з ціллю яку буде переслідувати дане зібрання. Якщо це буде чисто формальне угрупування людей які полюбляють акваріумістику, аби тільки розказувати друзям, що я от тут такий суперський акваріуміст, член клубу і тд і тп, то звичайно не варто, а от коли Клуб поставить собі за ціль популяризацію і розвиток акваріумістики, завезення і розведення рідкісних (на Волині і не тільки) видів рибок і рослин, зніме десь підвал, поставить з пів сотні аквасів, то це вже справа інша. В мене, наприклад, немає місця в дома на багато аквасів, а хочеться не один і навіть не два. Якби зібрались дійсно фанати акваріумістики, скинулись грошиками, і запустили господарство от це вже інша справа. Я б залюбки підтримав таке починання. В мене в планах на наступний рік розбудова госп споруди і там буду відводити кімнату під акваси.
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Andreyko за це повідомлення:
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
| Параметри теми |
|
|
| Параметри перегляду |
Деревовидний вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:36.
|