|
|
05.10.2010, 13:03
|
|
Бан за нарушения
Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 153
сказав Дякую: 56
сказали Дякую 75 раз(и) в 37 повідомленні
|
Відповідь: ищем аквалюбителей из волынской области... ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Паша Кондратюк
пан Володимир,а яким ви займаєтесь спортом?
|
Відповів у приват. (Щоб модератор, якщо такий тут є, не дратувався через офтоп).
|
|
|
cказали "Дякую" пан Володимир за цей допис:
|
|
05.10.2010, 13:12
|
|
Бан за нарушения
|
Відповідь: Re: ищем аквалюбителей из волынской области... ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від keepo
пан Володимир, звиняйте, що питаю, але що таке "абстинет"? 
|
Абстиненти то страшні люди.  Усезнаюча вікіпедія каже, що ці падлюки не п'ють, не палять, декотрі навіть м'яса не їдять. Ведуть стриманий та аскетичний спосіб життя. А деякі, особливо затяті, намагаються навернути до своєї абстинентської віри (Свят, свят, свят!) несвідомих та наївних громадян. 
Востаннє редагував пан Володимир: 05.10.2010 о 13:14..
Причина: граматична помилка
|
|
|
cказали "Дякую" пан Володимир за цей допис:
|
|
05.10.2010, 14:50
|
|
Модератор Волинського клубу акваріумістів
Дописи: 1.265
сказав Дякую: 540
сказали Дякую 648 раз(и) в 412 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: ищем аквалюбителей из волынской области... ===www.aquaforum.ua===
пан Володимир, будемо знати.
Цікавить думка форумчан про необхідність Волинського (Луцького?) клубу акваріумістів. Хто знає/пам"ятає про клуби, які раніше були в Луцьку? Щось залишилось?
ЗІ доречі, набираю наступне колективне замовлення з "Аровани". Подробиці тут. Кому що треба - кажіть, доставка при колективних замовленнях виходить від 1 грн 
|
|
|
cказали "Дякую" keepo за цей допис:
|
|
05.10.2010, 15:50
|
|
Бан за нарушения
|
Відповідь: Re: Відповідь: Re: ищем аквалюбителей из волынской области... ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від keepo
Цікавить думка форумчан про необхідність Волинського (Луцького?) клубу акваріумістів.
|
Я не за, але й не проти. Яка користь буде від клубу для кожного окремого члена і суспільства в цілому? Які цілі та завдання переслідуватиме клуб? Словом, для чого він взагалі?
Як на мене, то ми й без клубу нормально спілкуємося. Без клубу спокійно можемо зустрітись і побалакати. Без клубу кооперуємося у випадку потреби.
Ще раз повторюся - я не проти. Просто клуб заради клубу це якось по-дитячому, чи що...
Цитата:
Допис від keepo
ЗІ доречі, набираю наступне колективне замовлення з "Аровани".
|
Останім часом почав думати про стойку, бо з місцем напряг. На сайті Аровани ніби не бачив. keepo, маєте в асортименті?
Якщо є і ціна прийнятна, то десь за кілька тижнів замовлю. Не зараз.
|
|
|
Ці 6 користувач(ів) сказали Дякую пан Володимир за це повідомлення:
|
|
06.10.2010, 15:06
|
|
|
Re: ищем аквалюбителей из волынской области... ===www.aquaforum.ua===
з клубом зрозуміло.
Цитата:
Останім часом почав думати про стойку
|
можу зварити на замовлення металеву, від вас: креслення (в довільній формі, аби розміри всі можна було знайти на ньому) і планове навантаження.
|
|
|
06.10.2010, 17:45
|
|
Бан за нарушения
|
Відповідь: Re: ищем аквалюбителей из волынской области... ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від keepo
від вас: креслення (в довільній формі, аби розміри всі можна було знайти на ньому) і планове навантаження.
|
Почав було креслити, але вирішив що краще описати.  Бо Корела чи Фотошопа нема. А тим Пейнтом я не вмію користуватися.
Є вільна площа 92*40.
Висота.Планую три поверхи-полиці. 30 см. - висота акваріума, 20 см. - оперативний простір над ним, плюс товщина полиць (?). Четверта полиця думаю не завадить. Акваріуми там стояти не будуть, але можна використати для технічних потреб. Крім того, мені здається, так естетичніше. Плюс висота від підлоги до першої полиці, мабуть, сантиметрів 10-15. Тобто висота десь 1,8 м.
Навантаження. На кожній полиці два акваріуми по 50-55 літрів. Отже, орієнтовно, на кожну полицю має бути десь 150 кг., а загалом на стійку 450 кг.
Цитата:
Допис від keepo
можу зварити на замовлення металеву
|
Зварювання... хм... Для мене є важливою естетичність. Бо стійка, все-таки, стоятиме в квартирі. Не хотілося щоб квартира нагадувала завод.
Товариство, прошу висловлювати свої поради та зауваги!
Востаннє редагував пан Володимир: 06.10.2010 о 23:18..
|
|
|
06.10.2010, 18:07
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Луцк
Дописи: 2.231
сказав Дякую: 1.529
сказали Дякую 1.731 раз(и) в 980 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: ищем аквалюбителей из волынской области... ===www.aquaforum.ua===
пан Володимир,
Моя думка: полки варити, а на вертикальні стойки кріпити болтами - класичний варіант, напевно...
|
|
|
cказали "Дякую" Xимик_UA за цей допис:
|
|
06.10.2010, 22:20
|
|
Живу я тут
Дописи: 223
сказав Дякую: 286
сказали Дякую 220 раз(и) в 116 повідомленні
|
Цитата:
Допис від keepo
Цікавить думка форумчан про необхідність Волинського (Луцького?) клубу акваріумістів
|
Тут треба спочатку розібратись з ціллю яку буде переслідувати дане зібрання. Якщо це буде чисто формальне угрупування людей які полюбляють акваріумістику, аби тільки розказувати друзям, що я от тут такий суперський акваріуміст, член клубу і тд і тп, то звичайно не варто, а от коли Клуб поставить собі за ціль популяризацію і розвиток акваріумістики, завезення і розведення рідкісних (на Волині і не тільки) видів рибок і рослин, зніме десь підвал, поставить з пів сотні аквасів, то це вже справа інша. В мене, наприклад, немає місця в дома на багато аквасів, а хочеться не один і навіть не два. Якби зібрались дійсно фанати акваріумістики, скинулись грошиками, і запустили господарство от це вже інша справа. Я б залюбки підтримав таке починання. В мене в планах на наступний рік розбудова госп споруди і там буду відводити кімнату під акваси.
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Andreyko за це повідомлення:
|
|
06.10.2010, 22:51
|
|
Бан за нарушения
|
Відповідь: Re: Відповідь: Re: ищем аквалюбителей из волынской области... ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Andreyko
а от коли Клуб поставить собі за ціль популяризацію і розвиток акваріумістики, завезення і розведення рідкісних (на Волині і не тільки) видів рибок і рослин, зніме десь підвал, поставить з пів сотні аквасів, то це вже справа інша. В мене, наприклад, немає місця в дома на багато аквасів, а хочеться не один і навіть не два. Якби зібрались дійсно фанати акваріумістики, скинулись грошиками, і запустили господарство от це вже інша справа. Я б залюбки підтримав таке починання. В мене в планах на наступний рік розбудова госп споруди і там буду відводити кімнату під акваси.
|
Амбітно! 
Я також готовий підтримати. І хоч людина я не багата, але готовий пожертвувати якусь частину своїх кревних грошей на добру справу. А також час і зусилля. Та що там? Я готовий там спати! 
Доречі, скільки коштує винайняти підвал? 
Але шкода що нас так мало. 
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую пан Володимир за це повідомлення:
|
|
07.10.2010, 12:53
|
|
Бан за нарушения
|
Цитата:
Допис від Andreyko
В мене в планах на наступний рік розбудова госп споруди і там буду відводити кімнату під акваси.
|
Теж маю подібну задумку. У мене є досить велика лоджія. Там цілком реально поставити дев'ять-десять акваріумів на 200-300 літрів і ще кілька штук менших. Планую її утеплити, поставити кондиціонер, жалюзі повісити, підлогу замінити. Правда треба поцікавитись яке вона навантаження витримає... Але це далека перспектива.
|
|
|
07.10.2010, 13:40
|
|
Живу я тут
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: ищем аквалюбителей из волынской области... ===www.aquaforum.ua===
Одному чоловіку і навіть двом важкувато потягнути таке хоббі! Треба напевно з чоловік пять. Це і гроші, і догляд за аквасами, і по пивку..... 
11.10.2010, 08:32
|
|
|
Одному-двом людям це зробити просто нереально. Створювати клуб треба або на існуючих засадах (стара організація), або на базі когось з продавців, або за власний кошт.
Організацій вроді нема, продавцям це малоцікаво - вони і так намагаються вижити, а за власний кошт треба робити відразу з орієнтацією на комерцію, оскільки просто вкладати гроші в абсолютно мінусовий проект думаю ніхто не захоче.
Цитата:
полки варити, а на вертикальні стойки кріпити болтами - класичний варіант, напевно...
|
робиться на раз
Є можливість замовити корма-заморозку від хорошого постачальника (відгуки дивитись тут)
ціни більш ніж приємні:
Цитата:
Артемия- 18гр/кг
Стрептоцефалус- 25гр/кг
Креветка не варёная- 30гр/кг
Мотыль- 35гр/кг
|
треба замовити в районі 20кг, щоб воно доїхало без проблем. Є бажаючі?
я б взяв кілограм 5-6 (+/- якщо не буде вистачати до повного замовлення). Є ще бажаючі?
Востаннє редагував keepo: 11.10.2010 о 09:01..
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую keepo за це повідомлення:
|
|
11.10.2010, 09:01
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
Допис від keepo
Цитата:
Артемия- 18гр/кг
Стрептоцефалус- 25гр/кг
Креветка не варёная- 30гр/кг
Мотыль- 35гр/кг
|
Артемія 2 кг
Креветка 1 кг
За циклоп що каже? А що таке стрептоцефалус?
Як буде з доставкою? Які розміри брикету? Може більше візьму!
Дискусята їдять шо кабани! Тепер понятно чого дорослий дискус такий дорогий!
Думаю підключу ще людей на пару кг.
ЛЮДИ ПІДКЛЮЧАЙТЕСЬ! 
Востаннє редагував Andreyko: 11.10.2010 о 09:15..
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Andreyko за це повідомлення:
|
|
11.10.2010, 09:28
|
|
Бан за нарушения
|
Цитата:
Допис від keepo
робиться на раз 
|
Класно, але скажіть скільки це буде коштувати.
|
|
|
11.10.2010, 09:42
|
|
Модератор коммерческого раздела Ptero
Звідки Ви: Украина
Дописи: 1.505
сказав Дякую: 265
сказали Дякую 1.301 раз(и) в 589 повідомленні
|
Беру артемію 5 кг.
|
|
|
cказали "Дякую" HATAK за цей допис:
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 17:57.
|