Результати опитування: Почему я хочу/не хочу приобретать азиатского Дискуса.
|
Хочу. Это новые красивые породы и вариации.
|

|
34 |
52,31% |
Хочу. Это свежая кровь в аквахозяйстве.
|

|
18 |
27,69% |
Не хочу. Боюсь тропического Ихтиофтириуса (азиатки).
|

|
20 |
30,77% |
Не хочу. Азиатский Дискус трудно развести.
|

|
14 |
21,54% |
 |
03.04.2011, 18:01
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Броди Львівська обл Вагілевича 14
Дописи: 331
сказав Дякую: 269
сказали Дякую 219 раз(и) в 96 повідомленні
|
Відповідь: Re: Элитный Дискус от "Lucky Tropical Fish Farm". ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від OLEG + Lusia
Максим,не надо горячиться.Вы знаете,что я тоже когда-то заказывал азиатскую рыбу.Правда был это не Саша,а "Онлидискус".С тех пор я понял,что за 50-100доларов (с доставкой, ндс, растоможкой и коммерческим интересом продавца) в Украине рыбы идеальными просто быть не могут.Это подтвердилось и после Вашей покупки.Поймите это бизнес.И все понимают там ,что Вы берете для бизнеса.Но цену мы Все пока не готовы заплатить ту которые хотят они. Вот и получаем то,что покупаем.
|
Думаю думка помилкова, ви занадто добре думаете про постачальників. тут я не можу погодитись!
Я платив по 50-80- і більше долларів за дискусів в розмірі 3-4" плюс розмитнював ще +50% і.... одержував брак.Правда кілька разів вдалося одержати гарну рибу, але з розміру 2", (поки азіяти не побачили що забрати собі, продати в европу, а що вислати нам!) Особливо це стосується перекупщиків які Ваше замовлення формують, як їм виходить, рибу беруть в кого дешевше при тому завжди!!! стверджують що у них риба від відомих фермерів.Така правда життя.
Я не втратив надії і бажання працювати з Малайзією, Сінгапуром , Таіландом але вся моя подальша робота буде з виробником .
|
cказали "Дякую" plantis за цей допис:
|
|
03.04.2011, 18:32
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: г. Днепродзержинск
Дописи: 301
сказав Дякую: 609
сказали Дякую 700 раз(и) в 149 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Элитный Дискус от "Lucky Tropical Fish Farm". ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від plantis
Думаю думка помилкова, ви занадто добре думаете про постачальників. тут я не можу погодитись!
Я платив по 50-80- і більше долларів за дискусів в розмірі 3-4" плюс розмитнював ще +50% і.... одержував брак.Правда кілька разів вдалося одержати гарну рибу, але з розміру 2", (поки азіяти не побачили що забрати собі, продати в европу, а що вислати нам!) Особливо це стосується перекупщиків які Ваше замовлення формують, як їм виходить, рибу беруть в кого дешевше при тому завжди!!! стверджують що у них риба від відомих фермерів.Така правда життя.
Я не втратив надії і бажання працювати з Малайзією, Сінгапуром , Таіландом але вся моя подальша робота буде з виробником .
|
Может немного не в тему.
Проясните чем дискусы за указанные 50-80 USD отличаются от тех что можно в Германии купить за 12-19 Euro? http://www.diskuszucht-piwowarski.de/angebote.htm
При этом не иметь головняка с авиапересылкой и "котом в кульке".
Можно самому выбрать (или доверенному лицу) и быстро привезти ...
|
|
|
03.04.2011, 20:54
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Броди Львівська обл Вагілевича 14
Дописи: 331
сказав Дякую: 269
сказали Дякую 219 раз(и) в 96 повідомленні
|
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Элитный Дискус от "Lucky Tropical Fish Farm". ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Sergey52
Может немного не в тему.
Проясните чем дискусы за указанные 50-80 USD отличаются от тех что можно в Германии купить за 12-19 Euro? http://www.diskuszucht-piwowarski.de/angebote.htm
При этом не иметь головняка с авиапересылкой и "котом в кульке".
Можно самому выбрать (или доверенному лицу) и быстро привезти ...
|
1. Якщо таке довірене лице є то дійсно це варіант.
2. Я не побачив в цього постачальника рибу яка мені цікавить, а те що там виставлено дійсно гарно виглядає. Якщо можна самомо відібрати це чудово. Якщо ще і митниця пропускає без проблем!!! тоді ласкаво просимо в Україну.
Гарно виглядає також в прайсах риба з Азіїї але приходить г.... така правда.
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую plantis за це повідомлення:
|
|
03.04.2011, 20:38
|
|
Модератор коммерческого раздела AzovDiscus Участник первой в Украине выставки дискусов
Звідки Ви: Украина, Бердянск
Дописи: 385
сказав Дякую: 265
сказали Дякую 1.378 раз(и) в 211 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Элитный Дискус от "Lucky Tropical Fish Farm". ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від plantis
Я платив по 50-80- і більше долларів за дискусів в розмірі 3-4" плюс розмитнював ще +50% і.... одержував брак.Правда кілька разів вдалося одержати гарну рибу, але з розміру 2", (поки азіяти не побачили що забрати собі, продати в европу, а що вислати нам!) Особливо це стосується перекупщиків які Ваше замовлення А формують, як їм виходить, рибу беруть в кого дешевше при тому завжди!!! стверджують що у них риба від відомих фермерів.Така правда життя.
Востаннє редагував Azov Discus: 03.04.2011 о 20:46..
|
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Параметри теми |
|
Параметри перегляду |
Комбінований вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:56.
|