07.03.2012, 16:58
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Херсон
Дописи: 426
сказав Дякую: 74
сказали Дякую 159 раз(и) в 90 повідомленні
|
Re: Безхвості у форумчан ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Сергій.
На щод вашого експедиційного досвіду, я щось дуже сумніваюсь,і я думаю що не тільки я.
а про те що часто на малій площі (в дрібному біотопі) мешкає купа видів (напр.: амфібій) і все гаразд.я скажу що ви забулись про купу факторів яких ви втераріумі ніколи не зможите виповнити з повна,наприклад сонце, дощ , туман,якщо такий присутній свіже повітря, вквартирі всеодно є якиїсь застой повітря, розміри їхніх площ. Їх можна перечисляти сутками.
і нарешті викладіть свій список амфібій. 
|
Ну це вже смішно. Взагалі є навіть розділ, де можна ознайомитись з часточкою мого експедиційного досвіду лише за останній проміжок часу, але й того багато. Не вірите--це ваша справа  З тим самим успіхом можу сказати:"Я не вірю, що ви галичанин"  Є певні фактори які майже неможливо відтврити, але це не зазначені вами. "Сонце", дощ, туман, хороша вентиляція--це все відтворюється в тераріумних умовах ще й массово! Ви хоча б почитайте, теми про утримання дендробатусів і ознайомтесь з "явищем" полюдаріум! Дізнаєтесь багато нового і цікавого. Я вже не кажу про якісні біотопні тераріуми, де створюються для тварин умови максимально наближені до умов їх рідних біотопів
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Параметри теми |
|
Параметри перегляду |
Деревовидний вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:59.
|