Небыло, потому что недержал.
Я сторонник того что все рептилии, амфибии и тд. и тп. должны сидеть в видовых террариумах, а "межрасовая сборная Украины" ни к чему хорошому не приведет. Я потерял самку литории церулеи из за того что когда пара кушала из кормушки самец хорошо прикусил лапы самки и долго держал в ротовой полости, я это заметил лиш через 1-2 часа, самку отсадил - спустя несколько дней она померла.
Так что да бы не терять лишних, если таковы имеются,
.
Те прибічником чого ви є це лише ваша особиста справа. Краще наводити аргументи, ніж просто намагатись довести свою основану ні на чому позицію на рівні "я кправ" Ви самі суперечите собі. Ось тримаєте ви всіх в моновидових терарікмах. А все ж тварини гинуть ( а вид 1) Так що справа не в видовому різномаїтті, а в правильному утриманні тераріумістом. Цікаво яке відношення мають до фауни України геліатуси і трахіцефалюси? Ну і ось: а в природних біотопах все теж моновидове чи купа видів мешкають разом? Повірте моєму експедиційному досвіду, часто на малій площі (в дрібному біотопі) мешкає купа видів (напр.: амфібій) і все гаразд.
А класичні засади це добре, але є вони і хай собі будуть. Це нічого не каже