Цитата:
Допис від negreevai
Думаю, у него всего два вида) которые он держит в одной банке.
|
negreevai не плутайте "грішне з праведним"

Це у вас лише 2 види амфібій і те я так розумію не тривалий проміжок часу. Я вже багато років утримую вдома амфібій і склад "колекції" постійно зазнає змін, бо часто беру на тимчасове утримання тварин зловлених в експедиціях (а потім повертаю їх туди, де зловив). Тримав вдома більшість видів фауни України (але не всіх) і не мало екзотів. На зимовий період кількість домашніх видів зменшую. Зараз в моїх акватераріумах і тераріумах мешкає більше десяти одиниць представників батрахофауни, різних видів. Не по одному кожного, але їм так краще. Ще й певна кількість різних видів плазунів, теж є.
Сергій, якщо я захочу викласти перелік видів амфібій, що мешкають у мене, то я це зроблю. Зараз такого бажання просто нема. Ну а навіщо? Тупо похизуватися? Та ну...
Борисович, я і так поступово ділюся своїм "практичним" досвідом, в контексті тераріумістики і герпетології загалом. Все одразу і не згадати, та й це ж писати і писати! До того ж мені ліньки та я не бачу в чомусь подібному сенсу, в данних умовах.