По-перше, (почну з позитиву) запускати тераріум до придбання тварини за певних умов добре. Звичайно якощ зі 100 відсотковою впевненістю знаєш розміри майбутніх мешканців на момент придбання. А так запустив за деякий час до придбання і є час щоб рослини різні розрослись, можна помітити і ліквідувати недоліки тощо.
По-друге, я так розумію ви мрієте про молодих куфій (їх буде вам легше дістати ніж дорослих, та й економічно дешевше) і при тому ви робите дли малючків велетенський, як для них тераріум. Це не те що буде вам самому не дуже зручно це ще й ускладнить їх утримання загалом! І що найстрашніше, виходячи з вашого повідомлення (навіть лише попереднього) ви практично не ознайомлювались з дітературою (і в інтернеті) про утримання цих змій

Бо якщо б ознайомлювались, то ви б побачили, що абсолютна більшість "вирощує" молодь куфій в дрібненьких коробочках!! І це не тому, що їм шкода тераріум зробити, а тому що так буде краще і для змії і для її власника (на ранніх періодах життя). Ну а вже як виростуть, то можна і в ваш тераріум посадити буде, але ж це не за 1 мить.
По-третє, чи то я не уважно продивився фотки (не всі) чи то вже від віку свого сліпенький трошки став, але я не помітив двері на тераріумі! А "двері" не тері отруйної змії: їх надійність, це неймовірно важливо. Тож коли будете робити поетапно викладіть фотки, будьласка. А зараз, якщо є бажання, можете теоретично розповісти як і які двері ви туди причепити хочете

Це важливо!