27.12.2015, 17:03
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Бровары, Требухов
Дописи: 273
сказав Дякую: 78
сказали Дякую 95 раз(и) в 75 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Помогите с растениями ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від ipolit
Ви судячи по всьому акваріуміст з певним стажем. Радити вам не можу,але вискажу свою думку імхо.
і
питання? навіщо таке освітлення без балансу всіх складових: потужне світло потребує подачі со2, а у вас її не має..наслідок -
. Мутовки не тільки від недостачі живлення,але й від надмірного освітлення при недостачі всіх інших компонентів. Потрібно дотримуватись балансу. А що таке баланс- коли сильне світло,пошвидшується метаболізм рослин(швидше засвоюється со2,макро-мікро) Крім того температура - при високій температурі процеси проходять швидше при низькій повільніше. Якщо ви даєте намірне світло,а температура низька 20-23 маємо водорослі,якщо навпаки так само. Ваші рослини виїдають макро і со2 з води при такому освітленні за 1-2 год..а потім сухий пайок. Вихід - подача со2. Якщо ви будете лити макро і надалі при зберіганні теперішньої ситуації,вас очікує не тільки пушок..Є два виходи 1) Влаштувати подачу со2,удо ті ж мірки,вода - 24-26С,світло 8-10 год максимум,вночі аерація,вдень со2..2) Зменьшити освітлення до 2 ламп,удо через день,температура 22-24С..аерація цілодобово..
Ніякий калій вам не поможе(хоч в міру він і не є шкідливим)..
Корм у вас напевно модний,щось вроді тетри і кормите не часто,вгадав? Тоді звідки взятись фосфату? Я не кажу вам змінювати корм,просто констатую..Фонове освітлення акви - темно,світло..також врахуйте.
|
Цитата:
Крім того температура - при високій температурі процеси проходять швидше при низькій повільніше.
|
Вода в мене 24-26. Світло 9 годин роздільне по 4,5 години.
Корм не модний але кормлю мало. Буду кормити більше.
Денне світло на акву попадає розсіяне, а буває й взагалі не попадає
Цитата:
2) Зменьшити освітлення до 2 ламп,удо через день,температура 22-24С..аерація цілодобово..
|
Аерація для чого, для риб? В мене поверхневий рух води є.
Щодо освітлення. Зменшити освітлення - не проблема, але ж тоді потрібно буде збільшувати світловий день. До скількох годин і який режим (роздільно чи постійно)?
Які спектри порадите. В мене зараз 2*ГроЛюкс + 1*880 Осрам.
Цитата:
Допис від DEPS
ну видать это мизер вообще,судя по тестам и неизвестности конц.азота и фосфора в удобрении
|
Состав макро:
Оффтоп
Калій (К) – 13.9 г/л.
Азот (N) в амідній формі – 1,9 г/л.
Азот (N) – 3.1 г/л.
Фосфор (P) – 0.8 г/л.
Аспарагінова, глутамінова кислоти.
Дозування:
Щоденно 1-5 мл на 100 літрів води в акваріумі ( в залежності від кількості світла,інтенсивності подачі СО2 і кількості рослин ).
Востаннє редагував Romanos: 27.12.2015 о 17:12..
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Параметри теми |
|
Параметри перегляду |
Деревовидний вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:30.
|