Re: Финал Конкурса Аквариумного Дизайна "Великие озера Африки" 2016 ===www.aquaforum.ua===
Я теж, вслід за іншими, хочу подякувати організаторам конкурсу, конкурсантам, суддям, взагалі всім хто написав тут свою думку, оскільки особисто я почерпнув з цього дійства для себе багато корисного, і також (а це мабуть головніше))) одержав масу справді естетичного задоволення
Висловлювати свою думку відносно робіт в цій темі вважаю для себе некоректним, оскільки тут роботи коментували судді, і ми, глядачі, можемо хіба про себе складати думку відносно самих судей
напишу одне: найбільше враження і несподіванка для мене в цій темі (після відкриття прізвищ учасників) стало те, що один учасник зумів виставити одночасно на конкурс відразу 7 (даруйте якщо помиляюсь) справді високоякісних і високого класу робіт, причому в доволі таки як на мене серйозних об'ємах води і з різними типами каміння, піску, видами риб! Чисто емоційно це викликало таку собі білу заздрість , а чисто з точки зору логіки, думаю реально вартує додаткових балів.
Як у стороннього глядача побажання щодо майбутніх конкурсів виникли слідуючі: а чому б в наступних конкурсах не викладати не одне фото акваріума а декілька? ІМХО було б ще цікавіше і можливо десь повпливало би за оцінки.. А якщо би домовитись викладати ще і відео, думаю взагалі було б бомбезно! Здається на сьогоднішній день зробити відео непоганої якості не так і важко..
Всіх Форумчан з Новим Роком! Всім всяких благ, добра, удачі, здоров'я вашим родинам, злагоди і миру! (ура ура ура до Нового Року залишилось пару годин )
Ці 17 користувач(ів) сказали Дякую Cognitio rerum за це повідомлення:
Re: Финал Конкурса Аквариумного Дизайна "Великие озера Африки" 2016 ===www.aquaforum.ua===
Cognitio rerum, Олеже, ти б міг виставити на конкурс не меншу к-сть акваріумів ніж Костянтин! Панове, цей форумлянин займаєься СТРОГО ТАНГАНЬІКОЮ, але в силу своєї природьої скромності не заявляє про себе)) Сміливіше, друже, будуть ще конкурси, готуйся!)))
Допис від Володимир Романович
Cognitio rerum, Олеже, ти б міг виставити на конкурс не меншу к-сть акваріумів ніж Костянтин! Панове, цей форумлянин займаєься СТРОГО ТАНГАНЬІКОЮ, але в силу своєї природьої скромності не заявляє про себе)) Сміливіше, друже, будуть ще конкурси, готуйся!)))
Це ти готуйся))))))))
От заявлюсь до тебе в гості обмивати твоє 3 місце
а щодо конкурсів, то от з'їздим цього літа ще за камінцями, тоді і подумаєм
p.s. а взагалі він мене незаслужено піарить, в мене об'єми геть не ті щоб хвастати)))
Востаннє редагував Cognitio rerum: 01.01.2017 о 11:28..
Ці 9 користувач(ів) сказали Дякую Cognitio rerum за це повідомлення:
Цитата:
Допис від Cognitio rerum
що один учасник зумів виставити одночасно на конкурс відразу 7 (даруйте якщо помиляюсь) справді високоякісних і високого класу робіт, причому в доволі таки як на мене серйозних об'ємах води і з різними типами каміння, піску, видами риб!
Спасибо за Ваш отзыв, могло бы быть и больше, а если честно, я считаю , что это лучшая реклама цихлид танганьики.
Поздравляю победителей с призовыми местами, отличные работы.
Очень рад, что победитель, мой приятель из Херсона Анатолий, заслуженная победа.
Хочу пожелать всем участникам дальнейших успехов и профессионального роста, в таком интересном и красивом направлении аквариумистики.
Михаил, спасибо тебе за проделанную работу, все СУПЕР!
Спасибо судьям за оценки и комментарии, спонсорам за призы.
Отдельно хочу выразить свою благодарность Олегу Лабутову за столь высокую оценку моего аквариума и очень развернутый комментарий, в котором указаны все недочеты, на основании которых можно сделать выводы и идти дальше. Поздравляю всех с Новым Годом! Желаю счастья, здоровья, радости, Вам и вашим близким.
Ці 18 користувач(ів) сказали Дякую за це повідомлення:
Цитата:
Допис від Konstantin L
что это лучшая реклама цихлид танганьики.
Один из моих самых любимых аквариумов, в нем мало биотопности, но симилисы практически все сами в нем сделали, живет их в этом аквариуме около 30 штук, не считая малька.
Ці 14 користувач(ів) сказали Дякую за це повідомлення:
Цитата:
Допис від Konstantin L
это лучшая реклама цихлид танганьики.
Особливість цихлід танганьїки в тому, що насправді це риба великих об'ємів. Тому на жаль економічна ситуація дуже сильно впливає на розвиток і поширення популярності цих риб в нас (багато цікавих риб я наприклад просто не можу собі позволити) Тому наявність в когось риборозводні з аквами більших об'ємів подвійно цінна, оскільки позволяє закріпити ту чи іншу рибу у нас і може служити таким собі резервом звідки ентузіасти танги з меншими можливостями могли би поповнювати свої колекції
Тому я бажаю Вам в Новому Році багато ентузіазму, нових цікавих риб в колекцію і так тримати!
Ці 7 користувач(ів) сказали Дякую Cognitio rerum за це повідомлення: