На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Общая информация > Общественная деятельность > Выставки, семинары, конкурсы

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 04.01.2018, 12:49   #10
Живу я тут

Звідки Ви: Вінниця
Дописи: 518
сказав Дякую: 408
сказали Дякую 1.800 раз(и) в 378 повідомленні
Відповідь: Re: Результаты Конкурс Аквариумного Дизайна "Великие озера Африки" 2017 ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від 3лыдня Переглянути допис
В случае с голосовалкой на зрительские симпатии мой вариант с панорманым фоном себя более чем оправдал, ну а судьи же судили совсем по другим критериям и в моей работе и близко не пахло биотопом,зато как я говорил выше, такой подход радует глаз основной массе аквариумистов которые больше воспринимают объект визуально, а не по списку гидробионтов и их совместимости.
Якщо уважно прочитати назву цього конкурсу, то я з вами тут повністю згоден. Це конкурс ДИЗАЙНУ на тему Великих озер Африки, тому, як на мене, результати голосування глядачів значно краще відповідають його ідеї ніж голоси суддів, які не змогли відійти від біотопності.

Оффтоп
Цитата:
Допис від 3лыдня Переглянути допис
я со своей стороны тоже сделал акцент не на биотопность а на 3х мерный фотомонтаж карпатского камня в специальной программе( и поверьте прорисовать все эти камни с их структурой, с учетом всех теней и перспективы ,тоже не самая лёгкая задача- Фотошоп там нервно курит), если будет интересно могу скинуть ссылку на то как всё это происходило.
Так, це складно, знаю. Але нащо стільки гри в бубна? Можна ж просто скласти все вживу, залити, освітити, показати друзям, відзняти. Далі зробити висновки з картинки на екрані і відгуків живих людей. Це довше, але, як на мене, результативніше.

Aleron поза форумом  
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую Aleron за це повідомлення:
3лыдня (07.01.2018), ander67 (04.01.2018), Вячеслав69 (05.01.2018)

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:55.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts