|
21.03.2019, 18:23
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Украина,г.Северодонецк
Дописи: 861
сказав Дякую: 3.011
сказали Дякую 1.299 раз(и) в 489 повідомленні
|
Відповідь: Re: Скажите какие растения понижают нитрат??? ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Andr3975
Подача со2 для любого растения обязательно иначе оно не сможет впитывать удо,будет замедляться в росте даже может сгнить
|
Реклама и маркетинговые уловки производителей акваоборудования начисто зомбировало неокрепшие умы начинающих аквариумистов! Уважаемый(и прочие начинающие), в 80-90-е не было помп, канистровых фильтров, спец.ламп,акваудобрений, и уж тем более ,не было установок по подаче СО2-и все росло и колосилось!
|
|
|
Ці 5 користувач(ів) сказали Дякую Сержант за це повідомлення:
|
|
23.03.2019, 12:24
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Київ
Дописи: 600
сказав Дякую: 450
сказали Дякую 890 раз(и) в 326 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Скажите какие растения понижают нитрат??? ===www.aquaforum.ua===
Сержант,
Оффтоп
Цитата:
Допис від Сержант
в 80-90-е не было помп, канистровых фильтров, спец.ламп,акваудобрений, и уж тем более ,не было установок по подаче СО2-и все росло и колосилось!
|
А що росло то? Хіба тоді був такий вибір рослин?
В мене перший акваріум з'явився в кінці 90-х. Люм лампа побутова, компресор ще радянського виробництва от і все обладнання.
Росло звісно, валіснерія росла, криптокорина афініс, ну і лимонник(hygrophila corymbosa) з горем пополам виживав. В магазинах і на пташиному ринку в місті Рівне більше рослин ніяких я не бачив. Іноді людвігії якісь бували, німфея, анубіас, ну і всякий бур'ян типу роголистника, елодеї і так далі.
Більшість рослин які зараз вирощують в акваріумі є болотними рослинами, і постійне перебування під водою для них не зовсім природнє. Тому й без потужного світла, примусової подачі СО2, добрив, такі рослини гарно рости і радувати зовнішнім виглядом не будуть. На своєму досвіді переконався не раз, стаурогін без СО2 рости не хоче, лімнофіла ароматіка міні без газу росте повільно, має блідо зелене забарвлення. Та і не бачив я жодного скейпу без використання СО2. Хіба якщо їх оформляти лише мохом, анубіасами і буцефаландрами.
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую true_red за це повідомлення:
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Параметри теми |
|
Параметри перегляду |
Комбінований вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:26.
|