На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Прісноводні тварини > Рыбы > Африканские цихлиды

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 10.04.2020, 16:05   #7
Живу я тут

Звідки Ви: Рівне
Дописи: 182
сказав Дякую: 302
сказали Дякую 190 раз(и) в 117 повідомленні
Re: Правильне годування мбуни. На усіх етапах. То всетаки яке? ===www.aquaforum.ua===

Якщо можно поясніть мету запитання: ви плануєте розводити мбуну в значних обсягах або "нехай виживе найсильніший". Я особисто годую свою зграю один раз на день (ввечері). Один день на тиждень не годую взагалі. 4 годування провожу пластівцями на рослинній основі (корм Coppens, Tetra). Якщо купувати на форумі то не так і дорого. Решту часу (2 дні) годую заморозкою (артемія, гамарус + мідія або мелений молюск або той же мотиль). В акваріумі постійно відбувається нерест, правда виживають і виростають одиниці (від 1 до 4 рибок).
Щоправда, в мене в аквасі "проводиться постійний експеримент" з якими рослинами буде жити моя мбуна. Ануби обідають одразу, не чіпають ехінодоруси та крипти, лише сильно їх обривають. Не чіпають також папороті.
Якщо залишити акву на тиждень без догляду, рослини обгризають дуже серйозно.
Що стосується малька і підростків, то вони завжди знаходять чим підживитися за дорослими. Доречі, я замочую заморозку в теплій воді, промиваю і лише тоді кормлю. Так корм дістається майже всім поколінням, а не домінуючим спицями.

Yo-kroha поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Yo-kroha за це повідомлення:
IS1971 (11.04.2020), Ланжерон (10.04.2020)

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:15.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts