На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Общая информация > Общественная деятельность > Выставки, семинары, конкурсы

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 24.08.2022, 15:47   #6
Живу я тут

Звідки Ви: Вінниця
Дописи: 518
сказав Дякую: 408
сказали Дякую 1.800 раз(и) в 378 повідомленні
Відповідь: Re: МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС "СЛІДУЙ ЗА ПРИРОДОЮ" ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Ю.В. Переглянути допис
Цей пункт- дрес-код. Нащо він? Скільки я себе пам'ятаю в конкурсному русі в нашій акваріумістиці, стільки я веду боротьбу з пунктом правил, який зазвичай звучить приблизно так: "фото повинно бути високої якості". Нащо це? Щоб відсіяти гарних акваріумістів що не в змозі купити дорогу техніку, або запросити професійного фотографа? Тим більше зараз, коли майже всі в скрутному становищі? А якщо в мене буде 2300 по меньшій стороні то все? Можно не надсилати? Чи не вважають організатори що вот цього
достатньо для того щоб належним чином оцінити роботу?..
Тому що я вважаю що акваріуміст в акваріумному конкурсі, його ідеї, а також природа, відображена в його роботі, знаходяться в приорітеті над технічними засобами передачі зображення. Тому що я вважаю що нема такої вже великої різниці в якості зображення між 2000 і 3000, щоб по цьому признаку відсіювати роботи.
цей пункт у правилах прописав я.
ваша принциповість радує, але ви, бачу, ще не брали участі в серйозних міжнародних конкурсах.
ось, наприклад, вимоги до фото в конкурсі ВАС Блеєра:
"Ви можете надати BAC до 5 чітких зображень у високій роздільній здатності. Зображення мають бути чіткими, не зміненими (не підлягати обробці шляхом обрізки, розвороту та ретуші) і в горизонтальному форматі. Якщо можливо, дотримуйтеся технічних вимог: розмір 2400 пікселів, формат JPG/JPEG".
якщо про техніку, то ви можете в 21му столітті їздити на Бенці 1888 року виробництва, але у Європу вас на ній не пустять... Та й обмежуєте ви себе економією більше, ніж зможете отримати, перейшовши на сучасну техніку.

а якщо конкретно про необхідність високоякісних фото в нашому конкурсі, то тут уже вибачте, але без варіантів.
На серйозних конкурсах вистачає недобросовісних конкурсантів, які намагаються обдурити суддів. Враховуючи, що ми замахнулися на міжнародний рівень і маємо всесвітньовідомих суддів - для нас недопустимо виставляти вимоги до конкурсантів, як до діджеїв у сільському клубі...
от відправить на конкурс роботу чітер із росії, на маленькій картинці в нього все буде виглядати красиво і природньо, судді дадуть йому високі бали, цей конкурсант завоює призове місце, а потім виставить у себе фото високої якості, на якому будуть, скажімо, елементи, які до його біотопу не належать. це одразу викличе скандал, який уб'є конкурс. вам це потрібно? нам - ні!

хочете взяти участь - знайдете спосіб і шлях.
а придумувати срачі, де не потрібно, навіщо?

Aleron поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:58.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts