На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Для новачків > Для тех, кто недавно на форуме. Первые вопросы, справочники и прочее. > Я новичок

Примітки

Я новичок Ничего не понимаю в аквариумистике, только начинаю, но очень хочу научиться! Новичкам писать сюда

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 10.08.2009, 22:13   #23
Придивляюся

Звідки Ви: Украина, Львів
Дописи: 24
сказав Дякую: 33
сказали Дякую 14 раз(и) в 4 повідомленні
Re: Відповідь: Очередной новичёк с очередными глупыми вопросами.... ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від navy Переглянути допис
Пані підійдіть в суботу на Краківський до пана Ореста він завжди продає своїх дискусів.Цін дасть вам вичерпну інформацію про свою рибу,розповість які має морфи дискусів,як що на ринку не сподобаються риби можно до нього на хату приїхати в Винники і там вибрати собі рибу.
Именно с п.Орестом я и договорилась о будущей покупке дискусов.
Очень приятный человек.

Но, теперь есть одно но...

п.Орест сказал, что для дискусов нужна температура 28 градусов ( до этого я описала ему уже живущих поселенцев нового аквариума).
Я спросила, могу ли я купить ещё цихлид-бабочек, которых мне советовали в магазине. п. Орест ответил утвердительно.

Теперь же, перечитав информацию о дискусах, я вижу необходимую температуру в 30 грасудов. А это ( опять начитавшись статей !) уже критично для скалярий ( нерест у них оказывается ) да и для цихлид-бабочек верхняя, уже малоприятная грань.
Да и остальные рыбы ( Пантодон и Птерингоплихт) судя по всему не будут в восторге от такой жары.
На водорослях ( купила в магазине "Сера" на Краковском) хоть и было написано, что выдерживают до 30 градусов, но это тоже их верхний предел ( ехынодорусы и анубиас)

Вот сижу и думаю, что дальше делать ?
Грунт или камень - это не важно, поменять не проблема. Но я же не отдам своих родных рыбок, которые семь лет ждали новой квартиры ?

Sandra Ber поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" Sandra Ber за цей допис:
navy (10.08.2009)

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:13.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts