На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Для новачків > Для тех, кто недавно на форуме. Первые вопросы, справочники и прочее. > Скорая помощь

Примітки

Скорая помощь Сюда задавайте вопросы, если необходима срочная помощь.

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 25.08.2014, 22:27   #16
Придивляюся

Звідки Ви: харьков
Дописи: 60
сказав Дякую: 2
сказали Дякую 3 раз(и) в 3 повідомленні
Re: нуждаюсь в помощи знающих людей ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Comandante Переглянути допис
проще перезапустить по уму, чем новые косяки исправлять. аквас не большой...я бы положил крупнозернистый речной песок, или окатанный темный кварц. накрайняк гранотсев
Просто что то одно взять и продолжить да? Без всяких прослоек? Каким размером песок?

С.Руслан поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 25.08.2014, 23:09   #17
Живу я тут

Звідки Ви: Хмельницкий
Дописи: 132
сказав Дякую: 51
сказали Дякую 85 раз(и) в 61 повідомленні
Відповідь: нуждаюсь в помощи знающих людей ===www.aquaforum.ua===

Вам би спочатку з світлом розібратись, потім за грунт... я писала, що є 2 способи-хочете-перезапускаєте, а хочете-танцюєте з тим, що є... 50 літрів-то не 250)) я от подумала-казали, що від ламп грілась вода-від економок не гріється! то від накалювання гріється! в мене в 54 теж економки-просто купував чоловік, і не глянув, що кришка під лампочки, а не під Т-5... але і з економками все т-т-т)) легше в Вашому випадку перезапустити і зробити все "як треба". на фільтр можна зробити флейту-зменшить течію. Темний фон+темний грунт, зелені рослини і яскраві рибки-нема нічого краще))) для мене))

Таня поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 26.08.2014, 10:09   #18
Придивляюся

Звідки Ви: харьков
Дописи: 60
сказав Дякую: 2
сказали Дякую 3 раз(и) в 3 повідомленні
Re: Відповідь: нуждаюсь в помощи знающих людей ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Таня Переглянути допис
Вам би спочатку з світлом розібратись, потім за грунт... я писала, що є 2 способи-хочете-перезапускаєте, а хочете-танцюєте з тим, що є... 50 літрів-то не 250)) я от подумала-казали, що від ламп грілась вода-від економок не гріється! то від накалювання гріється! в мене в 54 теж економки-просто купував чоловік, і не глянув, що кришка під лампочки, а не під Т-5... але і з економками все т-т-т)) легше в Вашому випадку перезапустити і зробити все "як треба". на фільтр можна зробити флейту-зменшить течію. Темний фон+темний грунт, зелені рослини і яскраві рибки-нема нічого краще))) для мене))
спасибо вам большое а какой грент вы посоветуете?с течением я уже исправил все,а свет у меня нельзя поставить лампы типа Т только такие как в люстру вкручиваются с маленьким цоколем.

С.Руслан поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:02.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts