|
|
16.02.2013, 16:56
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: УКРАЇНА
Дописи: 4.676
сказав Дякую: 1.162
сказали Дякую 3.100 раз(и) в 1.430 повідомленні
|
Відповідь: Re: рибкі дохнуть ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від illacrimo
http://our-aquarium.ru/content/ryby/diagnoz/
1)Частичное изменение окраски кожи рыб до серого или молочного цвета; потрепанные плавники у длинно-плавниковых рыб; прижатые плавники.
Costia necatrix (костиоз).
Изучите мазок с кожи под 300 - кратным увеличением. Маленькие жгутиковые двигаются очень быстро.
Лекарственное средство - SERA costapur.
2)Рыба, покачиваясь, держится у поверхности воды, плавники сжаты, либо рыба где-нибудь прячется; других видимых симптомов нет.
Бактериальная кожная инфекция / внутренняя бактериальная инфекция.
Изучите мазок с кожи на наличие бактерий и отдельных паразитов.
Лекарственное средство SERA baktopur, SERA baktopur direct или SERA bakto Tabs, SERA costapur.
|
классный совет. вы думаете много людей найдется что б сделать правильный препарат для микроскопирования и у кажного микроскоп с увеличением больше чем в 1000 раз что б увидеть бактерии?? а еще все знают бак терии в том числе и вы точнее отличают патогенные от не патогенных??? 
|
cказали "Дякую" СЕРГЕЙ_1972 за цей допис:
|
|
16.02.2013, 21:28
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Нововолинськ
Дописи: 1.083
сказав Дякую: 458
сказали Дякую 222 раз(и) в 177 повідомленні
|
Відповідь: рибкі дохнуть ===www.aquaforum.ua===
чого немае то такого точно немае
|
|
|
17.02.2013, 00:01
|
|
Активний участник форуму
Звідки Ви: Харків. Івано-Франківськ
Дописи: 107
сказав Дякую: 7
сказали Дякую 28 раз(и) в 21 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: рибкі дохнуть ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від serg_ki@ukr.net
классный совет. вы думаете много людей найдется что б сделать правильный препарат для микроскопирования и у кажного микроскоп с увеличением больше чем в 1000 раз что б увидеть бактерии?? а еще все знают бак терии в том числе и вы точнее отличают патогенные от не патогенных??? 
|
Це виписка з сайту, а не моя. Сайт також представлений.
|
|
|
cказали "Дякую" illacrimo за цей допис:
|
|
17.02.2013, 01:45
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Володимир-Волинський
Дописи: 318
сказав Дякую: 53
сказали Дякую 167 раз(и) в 124 повідомленні
|
illacrimo, Ти б краще сам щось порадив ніж необдуману маячню радити людині, при цьому знаючи що це в домашніх умовах, без потрібного обладнання і досвіду не зробиш.
Порад багато, а от що робити, як правильно зробити рвеш голову, гаєш час поки рибки до яких звик дохнуть. Можливо в золотій рибці хоть метилен є запитай, спробуй ще температуру підняти до 28 градусів. Дуже багато бактерій розводяться при світлі, вимкни його. І знову ж таки хто зна чи щось дасть.
А Хітрий (власник магазину) він має уявлення про рибок, він їх і дома тримає також, займається він рибками вже мабудь років 10-15. Він просто не хоче допомогти, йому не вигідно, йому краще коли ти через недільку прийдеш до нього магазин за рибками. А в продавців там взагалі нема що питати, таке враженя що по оголошеню прийняв на роботу.
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Oniks за це повідомлення:
|
|
17.02.2013, 09:03
|
|
Активний участник форуму
Звідки Ви: столица СССР
Дописи: 175
сказав Дякую: 75
сказали Дякую 82 раз(и) в 35 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Madstorm
Зато потом после 2-3лет на перезапуске столько говнеица вылезет из грунта))
|
... а зачем его ВООБЩЕ " перезапускать".....??? у меня 6-й год аквас стоит, я даже и не помышляю о таком страшном слове.... 
|
cказали "Дякую" magel62 за цей допис:
|
|
17.02.2013, 13:12
|
|
Живу я тут
|
Відповідь: Re: Відповідь: Re: рибкі дохнуть ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Oniks
illacrimo, Ти б краще сам щось порадив ніж необдуману маячню радити людині, при цьому знаючи що це в домашніх умовах, без потрібного обладнання і досвіду не зробиш.
Порад багато, а от що робити, як правильно зробити рвеш голову, гаєш час поки рибки до яких звик дохнуть. Можливо в золотій рибці хоть метилен є запитай, спробуй ще температуру підняти до 28 градусів. Дуже багато бактерій розводяться при світлі, вимкни його. І знову ж таки хто зна чи щось дасть.
А Хітрий (власник магазину) він має уявлення про рибок, він їх і дома тримає також, займається він рибками вже мабудь років 10-15. Він просто не хоче допомогти, йому не вигідно, йому краще коли ти через недільку прийдеш до нього магазин за рибками. А в продавців там взагалі нема що питати, таке враженя що по оголошеню прийняв на роботу.
|
святі слова 
|
|
|
17.02.2013, 13:20
|
|
Живу я тут
|
Відповідь: рибкі дохнуть ===www.aquaforum.ua===
всім велике спасибі проте сіль з марганцовкою помогла ніби перестали уже три дні не дохнуть та невидно симтомів 
|
|
|
17.02.2013, 20:05
|
|
Активний участник форуму
Звідки Ви: Харків. Івано-Франківськ
Дописи: 107
сказав Дякую: 7
сказали Дякую 28 раз(и) в 21 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Oniks
|
По перше, не тикайте мені! І я не чоловічої статі. По друге, я маю право цитувати кого і як хочу. Діло кожного, як лікувати риб і чи взагалі лікувати. Я написала свою думку, не хоче автор лікувати риб і когось слухати чи хоть сам почитати щось...то його діло. Не має мікроскопа - також його діло. Хвороби або лікуються наосліп або проводятся аналізи і дослідження, або не лікуються. Риб жалко...Але тут нічого не вдієш.
ПС: дитино, не лізь на форуми поки не зумієш адекватно спікуватись з людьми!
ПСС: (адмінам) фільтруйте народ трохи. А то хочеш допомогти а ... іще і винна.
|
|
|
17.02.2013, 21:38
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Володимир-Волинський
Дописи: 318
сказав Дякую: 53
сказали Дякую 167 раз(и) в 124 повідомленні
|
illacrimo, І це ще хто знас не адекватний  . Ти чи я видно відразу з твого повідомлення і ось дійсно від таких потрібно фільтрувати. Адміни на що ви диветесь я не знаю. 
|
|
|
cказали "Дякую" Oniks за цей допис:
|
|
17.02.2013, 22:32
|
|
Живу я тут
|
Відповідь: Re: Відповідь: Re: рибкі дохнуть ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від illacrimo
По перше, не тикайте мені! І я не чоловічої статі. По друге, я маю право цитувати кого і як хочу. Діло кожного, як лікувати риб і чи взагалі лікувати. Я написала свою думку, не хоче автор лікувати риб і когось слухати чи хоть сам почитати щось...то його діло. Не має мікроскопа - також його діло. Хвороби або лікуються наосліп або проводятся аналізи і дослідження, або не лікуються. Риб жалко...Але тут нічого не вдієш.
ПС: дитино, не лізь на форуми поки не зумієш адекватно спікуватись з людьми!
ПСС: (адмінам) фільтруйте народ трохи. А то хочеш допомогти а ... іще і винна.
|
прошу пробаченя але ми нехотіли нікого образити просто по такому нікові незрозуміти хто він чи вона ( головне щоб не воно  ) і я незамітив що це цитата
на рахунок флірта то ти трошкі задумайся дорогенька ЯК ХТОСЬ БУДЕ З ТОБОЮ ФЛІРТУВАТИ ЯКЩО НЕЗНАЕ ХТО ТИ І З ЧИМ ТЕБЕ ЇСТИ ? я наприклад думав що ти мужик НУ А ТИ ЩО СКАЗАЛАБ ЯКБИ ЗУСТРІЛАБ КОГОСЬ З ТАКИМ НІКОМ І БЕЗ ФОТО ?
Востаннє редагував Віталік Туз: 17.02.2013 о 22:38..
|
|
|
18.02.2013, 12:07
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Донецк (Трудовские)
Дописи: 388
сказав Дякую: 194
сказали Дякую 191 раз(и) в 71 повідомленні
|
Oniks, прочитайте для начала, для чего этот раздел.
|
|
18.02.2013, 15:34
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Полтава
Дописи: 38
сказав Дякую: 131
сказали Дякую 21 раз(и) в 18 повідомленні
|
Цитата:
вопрос а если я не беру в руки сифон два года и компрессор не стоит, а рыб пренаселение то по вашему у меня все рыбы должны подохнуть от отравления аммиаком и от нехватки кислорода???
я крайне не рекомендую в травнике сифонить грунт . при нормальной фильтрации производительностью 5-10 обьемов (а если рыбок не много то и 3 обьемов хватит только качественной фильтраци) в час ничего там сифонить не нужно. сифонка так или иначе нарушает баланс и еще больше усугубляет ситуацию с аммиаком.
|
доброго времени суток! У меня в моей 240 л акве плавает порядка 125-185 хвостов всякой живности и растет довольно много видов растений и я каждую неделю сифоню грунт, а когда через три дня и на дне столько мути, что поверьте мне 4-5 ведер по 10 л меняют картину в целом и скачков баланса нет. У каждого своя ситуация, а у меня из-за большого количества живности вариантов нет, зато не надо СО2 растения растут прекрасно и без него, благодаря рыбам.
Возможно и в описанной выше проблеме может быть моя ситуация или фильтр не справляется со своей задачей, но похоже выход найден благодаря другим участникам форума.
Спорить не буду, описал о том, что прошел сам.
|
|
|
18.02.2013, 15:50
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Украина
Дописи: 20
сказав Дякую: 0
сказали Дякую 1 раз(и) в 1 повідомленні
|
Re: рибкі дохнуть ===www.aquaforum.ua===
Сифоньте грунт товарищи, я конечно не специалистка, но проделывая эту процедуру регулярно, не знаю никаких проблем с аквариумом!
|
|
|
cказали "Дякую" Alehina за цей допис:
|
|
18.02.2013, 15:53
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: УКРАЇНА
Дописи: 4.676
сказав Дякую: 1.162
сказали Дякую 3.100 раз(и) в 1.430 повідомленні
|
Відповідь: Re: рибкі дохнуть ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Alehina
Сифоньте грунт товарищи, я конечно не специалистка, но проделывая эту процедуру регулярно, не знаю никаких проблем с аквариумом!
|
а я не проделываю никогда и никаких проблем
|
cказали "Дякую" СЕРГЕЙ_1972 за цей допис:
|
|
18.02.2013, 15:55
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Украина
Дописи: 20
сказав Дякую: 0
сказали Дякую 1 раз(и) в 1 повідомленні
|
Цитата:
а я не проделываю никогда и никаких проблем
|
Н у в любом случае я думаю, данная процедура лишней не будет. 
|
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Параметри теми |
|
Параметри перегляду |
Лінійний вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:06.
|