На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Для новачків > Для тех, кто недавно на форуме. Первые вопросы, справочники и прочее. > Скорая помощь
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Скорая помощь Сюда задавайте вопросы, если необходима срочная помощь.

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 17.02.2013, 20:05   #29
Активний участник форуму

Звідки Ви: Харків. Івано-Франківськ
Дописи: 107
сказав Дякую: 7
сказали Дякую 28 раз(и) в 21 повідомленні
Re: Відповідь: Re: рибкі дохнуть ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Oniks Переглянути допис
illacrimo, Ти б краще сам щось порадив ніж необдуману маячню радити людині, при цьому знаючи що це в домашніх умовах, без потрібного обладнання і досвіду не зробиш.

Порад багато, а от що робити, як правильно зробити рвеш голову, гаєш час поки рибки до яких звик дохнуть. Можливо в золотій рибці хоть метилен є запитай, спробуй ще температуру підняти до 28 градусів. Дуже багато бактерій розводяться при світлі, вимкни його. І знову ж таки хто зна чи щось дасть.
А Хітрий (власник магазину) він має уявлення про рибок, він їх і дома тримає також, займається він рибками вже мабудь років 10-15. Він просто не хоче допомогти, йому не вигідно, йому краще коли ти через недільку прийдеш до нього магазин за рибками. А в продавців там взагалі нема що питати, таке враженя що по оголошеню прийняв на роботу.
По перше, не тикайте мені! І я не чоловічої статі. По друге, я маю право цитувати кого і як хочу. Діло кожного, як лікувати риб і чи взагалі лікувати. Я написала свою думку, не хоче автор лікувати риб і когось слухати чи хоть сам почитати щось...то його діло. Не має мікроскопа - також його діло. Хвороби або лікуються наосліп або проводятся аналізи і дослідження, або не лікуються. Риб жалко...Але тут нічого не вдієш.

ПС: дитино, не лізь на форуми поки не зумієш адекватно спікуватись з людьми!
ПСС: (адмінам) фільтруйте народ трохи. А то хочеш допомогти а ... іще і винна.

illacrimo поза форумом  

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:10.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts