17.02.2013, 20:05
|
|
Активний участник форуму
Звідки Ви: Харків. Івано-Франківськ
Дописи: 107
сказав Дякую: 7
сказали Дякую 28 раз(и) в 21 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: рибкі дохнуть ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Oniks
illacrimo, Ти б краще сам щось порадив ніж необдуману маячню радити людині, при цьому знаючи що це в домашніх умовах, без потрібного обладнання і досвіду не зробиш.
Порад багато, а от що робити, як правильно зробити рвеш голову, гаєш час поки рибки до яких звик дохнуть. Можливо в золотій рибці хоть метилен є запитай, спробуй ще температуру підняти до 28 градусів. Дуже багато бактерій розводяться при світлі, вимкни його. І знову ж таки хто зна чи щось дасть.
А Хітрий (власник магазину) він має уявлення про рибок, він їх і дома тримає також, займається він рибками вже мабудь років 10-15. Він просто не хоче допомогти, йому не вигідно, йому краще коли ти через недільку прийдеш до нього магазин за рибками. А в продавців там взагалі нема що питати, таке враженя що по оголошеню прийняв на роботу.
|
По перше, не тикайте мені! І я не чоловічої статі. По друге, я маю право цитувати кого і як хочу. Діло кожного, як лікувати риб і чи взагалі лікувати. Я написала свою думку, не хоче автор лікувати риб і когось слухати чи хоть сам почитати щось...то його діло. Не має мікроскопа - також його діло. Хвороби або лікуються наосліп або проводятся аналізи і дослідження, або не лікуються. Риб жалко...Але тут нічого не вдієш.
ПС: дитино, не лізь на форуми поки не зумієш адекватно спікуватись з людьми!
ПСС: (адмінам) фільтруйте народ трохи. А то хочеш допомогти а ... іще і винна.
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:10.
|