Результати опитування: Какой аквариум Вам понравился?
|
1.
|

|
57 |
18,39% |
2.
|

|
48 |
15,48% |
3.
|

|
43 |
13,87% |
4.
|

|
140 |
45,16% |
5.
|

|
60 |
19,35% |
6.
|

|
153 |
49,35% |
7.
|

|
31 |
10,00% |
8.
|

|
82 |
26,45% |
9.
|

|
143 |
46,13% |
 |
|
17.11.2016, 07:28
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Херсон
Дописи: 1.142
сказав Дякую: 10.327
сказали Дякую 5.938 раз(и) в 1.060 повідомленні
|
Відповідь: Re: Голосование.Конкурс - Биотоп отечественных водоемов. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від sergiyko
Дякую всім за критику. Кажучи про свою роботу, я нею не задоволений. Планів зробити щось цікаве було досить багато, але вийшло так....
|
Загальну справу робимо.
Нічого страшного в п'яти хвилинах ганьби за своє "пороблено", особисто я не вбачаю - гріє душу думка про те, що хоча б щось зробив для справи.
А скористатись гарною порадою в ціком доречній критиці - то справа мого подальшого розвитку. Як бути не вдячним за конструктивну критику?
Інша справа - охаяти ні про що, тут можна і посперечатись. Така справа не повинна страждати через, вибачаюсь, поп...деньки "не о чем". Справу розвитку акваріумістики буду захищати не зважаючи на особистості. Всьома засобами.
Сподіваюсь на розуміння.
|
|
Ці 4 користувач(ів) сказали Дякую Вячеслав69 за це повідомлення:
|
|
17.11.2016, 06:48
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Миргород
Дописи: 284
сказав Дякую: 1.280
сказали Дякую 538 раз(и) в 156 повідомленні
|
Re: Голосование.Конкурс - Биотоп отечественных водоемов. ===www.aquaforum.ua===
А от яка робота моя, скоро буде відомо)
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую sergiyko за це повідомлення:
|
|
17.11.2016, 10:32
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Червоноград
Дописи: 6.045
сказав Дякую: 6.217
сказали Дякую 5.157 раз(и) в 2.310 повідомленні
|
Критика дело хорошее,но должна быть конструктивной,и желательно подкреплённой своими успехами на почве аквариумистики. 
|
|
|
Ці 10 користувач(ів) сказали Дякую Andrew1 за це повідомлення:
|
|
17.11.2016, 16:18
|
|
Активний участник форуму
Звідки Ви: Витебск . Беларусь
Дописи: 930
сказав Дякую: 7.466
сказали Дякую 3.785 раз(и) в 805 повідомленні
|
Отдал свои голоса за 4 ; 5 ; и 8.
Почему?
4 - очень напомнило виденное не один раз как пример впадение ручья в лесную речку.
8 - реальное мелководье любого водоема средней полосы.
Такие биотопы , являясь заядлым рыболовом вижу постоянно - очень реалистично.
5 - это симбиоз художественного видения автора и биотоп старицы небольшой речки.
А вообще все работы шикарны!!!
А некоторым " критиканам " я бы посоветовал походить по берегам родных водоемов, понырять с маской, а потом попробовать воспроизвести что либо из увиденного. Если получится лучше чем представленные тут работы - то мы все придем к тебе учиться аквадизайну.
Ці 9 користувач(ів) сказали Дякую ander67 за це повідомлення:
|
|
17.11.2016, 17:22
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Вінниця
Дописи: 517
сказав Дякую: 408
сказали Дякую 1.795 раз(и) в 377 повідомленні
|
Відповідь: Голосование.Конкурс - Биотоп отечественных водоемов. ===www.aquaforum.ua===
і знову я.
дуже радий, що після моєї критики було декілька конструктивних відповідей.
продовжую дискусію
[QUOTE=Mykhaylo;3295205]Вибачте, а Ви бачили хоч раз поведінку окуня не в акваріумі, а у водоймі? Особливо як вони зграєю атакують малька? Окунь поза згараєю в природі - це нонсенс, зазвичай мімімум 15 стоять поряд.
А щупачки стоголітки в малих річках стоять попід кладками, а навколо сотні малька? А що робиться по берегам річки, яка підмила корені вільх, які нависають над водою.
Так що якщо б шостому акваріумі немає рослин і батато риби - це аж ніяк не говорить про те, что такого немає в природі, навпаки такі "пейзажі" в малих річках попід берегом глибоководних ділянкок ("ям") скоріше норма, ніж виключення.
- Михайле, ви пишете про природні водойми, в акваріумі окуні кожен сам за себе, і якщо хтось із слабших не хоче уступати найсильнішому - той його заб'є до смерті. тому в акваріумі їх запускати зграєю можна лишень для фотографування.
L.I.N.K. - чому ви так намагаєтесь довести, що я неправий?
ми з вами просто по-різному розуміємо як цей конкурс, так і саму суть біотопного акваруіму Для мене це цілісна автономна система, яка може існувати тривалий час, і в якій мешканцям комфортно жити. І не потрібно мені доводити, що за два місяці жодна щука не з'їла жодного окуня, чи що за цілий місяць сом жодного разу не зсунув декорації. чи ви дійсно вважаєте це досягненням?!
і ще - на мілководді крім коряг і зграй окунців живе багато водних рослин, які є невід'ємною частиною будь-якого біотопу...
Вячеслав69 - повністю з вами згоден щодо рослин, у мене прижились усі, крім останнього рдеста, якого садив у середині жовтня. взагалі, такі рослини як кушир, елодея, уруть, глечики, ряска - абсолютно безпроблемні; а от рдести, як фенікс, мусять переродитись і дуже люблять увагу і турботу.
Карача - я фотографував для конкурсу акваріум №1 і мені дуже прикро, що вийшла така проблема з якістю. Ви отримали 2 фото, одне конкурсне, інше - технічне (як того вимагають умови конкурсу), і мені дуже прикро, що ви виклали саме технічне фото, зменшивши при цьому шанси біотопу при голосуванні. Надсилаю невеликий фрагмент конкурсного фото, проблем із якістю в нього немає

|
|
|
cказали "Дякую" Aleron за цей допис:
|
|
17.11.2016, 17:50
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Миргород, Полтавская обл.
Дописи: 2.900
сказав Дякую: 3.136
сказали Дякую 7.314 раз(и) в 1.569 повідомленні
|
Re: Відповідь: Голосование.Конкурс - Биотоп отечественных водоемов. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Aleron
L.I.N.K. - чому ви так намагаєтесь довести, що я неправий?
... Для мене це цілісна автономна система, яка може існувати тривалий час, і в якій мешканцям комфортно жити. І не потрібно мені доводити, що за два місяці жодна щука не з'їла жодного окуня
|
А где я писал что щука никого не съела? Приведите цитату, а не ваши домыслы. Начали притягивать факты за уши, поэтому на этом наш с вами диалог закончен.
Ці 4 користувач(ів) сказали Дякую L.I.N.K. за це повідомлення:
|
|
17.11.2016, 18:19
|
|
Живу я тут
Дописи: 1.142
сказав Дякую: 10.327
сказали Дякую 5.938 раз(и) в 1.060 повідомленні
|
Відповідь: Re: Відповідь: Голосование.Конкурс - Биотоп отечественных водоемов. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від L.I.N.K.
на этом наш с вами диалог закончен.
|
Прикро.
Насправді, каюсь дуже тішить факт, що тема викликає таку палку діскусію. Це добре! Не задарма попрацювали!
Мій заклик - потиснувши руки, продовжуємо взаємоповажаюче спілкування. Тільки загальній справі на користь.  .
|
|
Ці 4 користувач(ів) сказали Дякую Вячеслав69 за це повідомлення:
|
|
17.11.2016, 18:45
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Миргород
Дописи: 121
сказав Дякую: 1.054
сказали Дякую 420 раз(и) в 95 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Голосование.Конкурс - Биотоп отечественных водоемов. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Вячеслав69
взаємоповажаюче спілкування
|
і тільки таке!!! 
Ці 4 користувач(ів) сказали Дякую -шут- за це повідомлення:
|
|
17.11.2016, 19:04
|
|
Модератор клуба "Цихлидка"
Звідки Ви: Миргород.Полтавская обл.
Дописи: 10.431
сказав Дякую: 12.839
сказали Дякую 17.151 раз(и) в 5.558 повідомленні
|
Re: Відповідь: Голосование.Конкурс - Биотоп отечественных водоемов. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Aleron
Карача - я фотографував для конкурсу акваріум №1 і мені дуже прикро, що вийшла така проблема з якістю. Ви отримали 2 фото, одне конкурсне, інше - технічне (як того вимагають умови конкурсу), і мені дуже прикро, що ви виклали саме технічне фото, зменшивши при цьому шанси біотопу при голосуванні.
|
Еще раз повторяю.....Две попытки загрузить Ваше фото не увенчались успехом.
С остальными порядок.Почему - обратитесь к специалистам.
А Вы имея оригинал можете тут что хочешь выложить.
|
|
cказали "Дякую" Карача за цей допис:
|
|
18.11.2016, 00:55
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Вінниця
Дописи: 517
сказав Дякую: 408
сказали Дякую 1.795 раз(и) в 377 повідомленні
|
Відповідь: Re: Відповідь: Голосование.Конкурс - Биотоп отечественных водоемов. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Карача
Еще раз повторяю.....Две попытки загрузить Ваше фото не увенчались успехом.
С остальными порядок.Почему - обратитесь к специалистам.
А Вы имея оригинал можете тут что хочешь выложить.
|
Володимире, я дуже вам вдячний за хорошу організацію конкурсу, за підтримку і терпіння! Ви надихаєте і мене, й інших любителів брати участь у конкурсах, рости і розвиватись.
єдине в проблемі з фотографією - вона не на моїй стороні, я сам спеціаліст і такі речі контролюю і перевіряю. я просто хочу зрозуміти, де стався збій, що і як робити наступного разу, щоб наступні 4-5 місяців роботи над новим біотопом не пішли як ці.
L.I.N.K. - який же ви гарячий...
Вам важко було нормально і детально пояснити? бачу, що так, тому спробую це зробити сам на основі отриманої інформації. Біотоп задумувався як максимально автономний, де для щуки було запущено живий корм у вигляді дрібних окунців. отак я його розумію зараз...
і наостанок. Колеги, я прошу вибачення за те, що, декого з вас образив своїми коментарями (включаючи й цей), я просто захищав власну точку зору, власний досвід, намагався розібратись і зрозуміти ваші роботи. І прошу на майбутнє - критикуйте конструктивно, пояснюйте, доводьте свою точку зору, не потрібно тиснути авторитетом.
Дякую за розуміння. і дарую ось ці мої снепи однієї прекрасної української водойми 
|
|
|
Ці 7 користувач(ів) сказали Дякую Aleron за це повідомлення:
|
|
19.11.2016, 11:59
|
|
Живу я тут
Дописи: 652
сказав Дякую: 1.483
сказали Дякую 1.348 раз(и) в 435 повідомленні
|
Считаю, что одна фотография не дала возможности раскрыться конкурсным работам, особенно тем, что с растениями они получились немного плосковатыми. Возможно оценки были бы иными если бы мы увидели эти работы в 3-4 плоскостях. Например, работа №5- интересная задумка,-там ведь коряги и дно "водоема" выходят "из берегов", на представленной фотографии это еле заметно.
Но я понимаю, что такие были условия конкурса и тут не в малой степени сыграло еще и искусство фотографа. На следующих конкурсах нужно учесть и разрешить предоставлять 4-6 фотографий одной работы.
Для себя сделала вывод, мыслить нужно легко свободно и смело.
Как по мне, все работы стерильные-чистые, вылизанные, а ведь наши водоемы не такие, там все заросшее, притрушенное, мрачноватое но при этом завораживающее.
Можно было бы их состарить , притрусить.
Повторюсь, очень классный конкурс! Негативные высказывания некоторых форумчан не стоят даже обсуждения.
Все работы достойные! Всем удачи!
|
Ці 10 користувач(ів) сказали Дякую Innki за це повідомлення:
|
|
19.11.2016, 14:57
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Миргород, Полтавская обл.
Дописи: 2.900
сказав Дякую: 3.136
сказали Дякую 7.314 раз(и) в 1.569 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Innki
Например, работа №5- интересная задумка,-там ведь коряги и дно "водоема" выходят "из берегов", на представленной фотографии это еле заметно................На следующих конкурсах нужно учесть и разрешить предоставлять 4-6 фотографий одной работы.
|
Как раз эту работу сфотографировали с разных ракурсов. Предлагаю организатору выложить остальные снимки, на которых четко видна концепция работы.
Ці 7 користувач(ів) сказали Дякую L.I.N.K. за це повідомлення:
|
|
19.11.2016, 12:23
|
|
|
С высоты участия ВО МНОГИХ биотопных конкурсах.....))))))
Занимал и первые и почти последние места.....)))))))НО,во мне лично НИ КОГДА не играло чувство первенства.Потому НЕ ЛЮБЛЮ перепалок.ГЛАВНОЕ УДОВОЛЬСТВИЕ - кайф - от проделанной работы.......ВСЕ,ВСЕ,ВСЕ........
|
|
Ці 11 користувач(ів) сказали Дякую Карача за це повідомлення:
|
-Helga- (19.11.2016), -шут- (19.11.2016), Aleron (19.11.2016), ander67 (19.11.2016), barvinok62 (19.11.2016), IgoR дым (19.11.2016), Innki (19.11.2016), L.I.N.K. (19.11.2016), ~Terez@~ (25.11.2016), Вячеслав69 (19.11.2016), Ю.В. (19.11.2016) |
19.11.2016, 15:35
|
|
|
Да тут по ходу отдельную тему нужно создавать.....Потому как проблему я так и не решил......А фотки можно можно посмотреть на http://biotope-aquarium.info/badc-2016/aquaria/ чего уж там КАРТЫ раскрыты)))))
|
|
Ці 4 користувач(ів) сказали Дякую Карача за це повідомлення:
|
|
19.11.2016, 16:34
|
|
|
Костя (Килирама Харьков) тут хотел в подарок в качестве призов книгу Хейко......
Получил ответ от его жены Наташи (славянка)))))))
-Что касается книги о биотопах, ее печатью и дистрибьюцией будет заниматься фирма Конструктор в Москве. Пока этой книги в продаже нет.
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Карача за це повідомлення:
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Параметри теми |
|
Параметри перегляду |
Комбінований вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:15.
|