На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Бренд зона > Торгові марки – опис, обговорення, презентації. > Компания AQUA-UA
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Компания AQUA-UA Фильтры для воды, системы обратного осмоса, сменные элементы к ним.

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 23.05.2010, 12:22   #1
Придивляюся

Звідки Ви: Івано-франківськ
Дописи: 92
сказав Дякую: 278
сказали Дякую 43 раз(и) в 25 повідомленні
Re: Системы обратного осмоса ===www.aquaforum.ua===

У вівторок 18.05 оформив замовлення, перекинув гроші, а в же в п'ятницю отримав свою систему "5-ти ступенчатая система обратного осмоса с помпой AURO-50P-16-JG". Вчора її встановив.
Упаковано все було нормально. Якість пластиковових деталей на висоті. Немає зайвих неприємних запахів, все гладеньке без "заусинець", приємне на дотик. Бачок та інші деталі системи теж порадували як виглядом так і якістю.
Розпакування, огляд, монтаж все про все зайняв десь 3,5-4 год. Монтується система досить легко і просто. Також досить легкий її перший запуск. Щоб в майбутньому був легший доступ в "підмийковий простір" до бачка встановив шланг довжиною десь 1,5м. Тепер бачок можна легко витягнути без від'єднання і він не буде заважати профілактично-ремонтним роботам. Добре що я додатково замовив трохи шлангу.
Фільтр працює чудово, і практично безшумно. На виході вода смачна з ледь солодкуватим присмаком.
Із мінусів:
- картрідж з активованим вугіллям (білий) після розпакування розсипався в руках. Прийшлося його викинути і замінити на інший. Добре що я додумався взяти комплект запасних картріджів.
- з'єднання Quick Connect Fittings досить легко монтуються, але розмонтовуються досить важко. Трубочку треба крутити і тягнути із силою. Щоб відкрутити і закрутити кришку колби мембрани, треба було витягнути трубку. Намучився добряче, боявся пошкодити деталі, проте все ж таки трубку пошкодив і замінив. Правда руку вже набив.
- залишилися дві гумові прокладки (кільця), я так і не догнав куди їх поставити, вони ні до чого не підійшли. Тай без них система герметична і не тече.
Тепер плюси:
- сервіс, оперативність, якість обслуговування НА ВИСОТІ
- якість нічим не гірша Нашої Води та АкваФор (ці фільтри тримав у руках і можу порівняти). Все виконано досить якісно і пристойно.
- ціна в порівнянні з іншими виробниками теж радує
- досить великий набір систем фільтрів різної комплектації

Тести води не проводив, бо не маю чим. Після вихідних візьму проби води і попрошу щоб на роботі її протестували.

Системою я задоволений. І надіюся в майбутньому вона мене і мою сім'ю буде радувати.

p.s. даний відгук продубльовано на http://aquaforum.lviv.ua/forum/showp...4&postcount=30

ryuras поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую ryuras за це повідомлення:
odyssey (10.08.2010), юрий макаренко (25.05.2010)
Старий 23.05.2010, 19:32   #2
Guest

Дописи: n/a

Цитата:
Допис від ryuras Переглянути допис
Трубочку треба крутити і тягнути із силою
Для этого необходимо вдовить пластиковый зажим.И шланг выйдет.

Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" за цей допис:
ryuras (23.05.2010)
Старий 25.05.2010, 11:53   #3
Модератор коммерческого раздела

Звідки Ви: Днепропетровск
Дописи: 1.169
сказав Дякую: 319
сказали Дякую 675 раз(и) в 441 повідомленні
Надіслати повідомлення для www.aqua-ua.com на ICQ

Цитата:
Допис від ryuras Переглянути допис
Із мінусів:
- картрідж з активованим вугіллям (білий) після розпакування розсипався в руках. Прийшлося його викинути і замінити на інший. Добре що я додумався взяти комплект запасних картріджів.
Если он еще у Вас можете выслать нам его за наш счет, мы пришлем взамен другой. Картридж мог повредится при транспортировке.
Цитата:
- з'єднання Quick Connect Fittings досить легко монтуються, але розмонтовуються досить важко. Трубочку треба крутити і тягнути із силою. Щоб відкрутити і закрутити кришку колби мембрани, треба було витягнути трубку. Намучився добряче, боявся пошкодити деталі, проте все ж таки трубку пошкодив і замінив. Правда руку вже набив.
Для разъединения фитингов на быстрых соединениях нужно снять предохранительную скобу и нажать на кольцо зажима, тогда трубка вынимается без усилий.
Цитата:
- залишилися дві гумові прокладки (кільця), я так і не догнав куди їх поставити, вони ні до чого не підійшли. Тай без них система герметична і не тече.
Они нужны в случае установки краника на стену, при креплении идущем в комплекте кронштейном. В подавляющем большинстве случаев они не используются, так как краник устанавливается на мойку.

www.aqua-ua.com поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую www.aqua-ua.com за це повідомлення:
odyssey (10.08.2010), ryuras (25.05.2010), юрий макаренко (25.05.2010)

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:20.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts