11.06.2010, 23:38
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: N
Дописи: 932
сказав Дякую: 1.704
сказали Дякую 589 раз(и) в 502 повідомленні
|
Re: ищем аквалюбителей из волынской области... ===www.aquaforum.ua===
Я знаю тільки два "Природа","Акваріум" ,а який третій?
До речі кілька днів назад був у Луцьку був уцих магазинах,природа як і завжди ні чим не здивувала,все як звичайно нічого нема,акваріуми не в найкращому стані,з вмістом риби не найкращої якості,правда є досить великий вибір акваріумів,різних розмірів і форм,та й ціни порівняно доступні.
"АКВАРІУМ" напевно найкращий з тих що є у Луцьку,справді тут є все або майже все,великий вибір акваріумної риби,декаративні краби тут бачу вперше,досить великого розміру десь на долоню,червоного кольору.боцики клоуни,та багато іншої екзотики,великий вибір аква хімії,камні коряги,правда з рослинами повний напряг пару видів парникових ехінодорусів,альтернатера,і напевне все,майже нема з чого вибрати,ціни в порівняні з іншими магазинами по акваріумам так акви тут дорогі,рибки по ціні як в інших магазинах майже однакові,може дещо трошки дорожче зате риба можна сказати високої якості,є нащо подивитися і з чого вибрати.
в магазині на Франка нічого особливого краще ніж природа,рослинок нема майже,рибки все якось намішано не понятно що де є.
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:33.
|