Цитата:
Допис від Aqua-waters
что вы от аквариума ожидаете - это будет цихлидник, травник или что-то среднее с искусственными растениями?
|
це буде..... травник цихлідник...)) а взагалі мені дуже сподобався запропонований варіант з добрими цихлідами...і ше всякими рибами... тільки питання чи зможу я дістати і утримувати (читайте вище на рахунок води) ті зовсім непоширені види...
Цитата:
Допис від Aqua-waters
если эта банка относится к первому сообщению, то кое-что конечно улыбнуло:
и это
все эти три фактора очень настораживают))
поэтому надо определится что из трёх позиций вы хотите больше всего, всё сразу получится - но не долго!
|
...в чому і суть проблеми))) тому й звернувся за порадою на форум..)
це типу давня мрія...цихліди і зелень..))
...і взагалі в мене тепер з того всього є думка на рахунок аулонакар і принцеси бурунді...але то вже зовсім інша історія..)))
Цитата:
Допис від H_Paul
А возьмите "стайку"(5-6шт) геофагусов Топажос а к ним еще стайку коридорасов, например Панда(штучек 10) верхнюю треть "оживите" харацинкой, неончики, феломена, фонарики... Ну и несколько лорикариевых - анциструсов или стуриосом(обязательно с настоящей коряжкой).И растения будут целые и динамика да и биотор получится.
Ну а если одного вида цихлид мало, то можно добавить пару торихт Эллиоти, или гвианакара Геи 3-4шт, или пару гимногеофагус Бальзани....
|
Пошукавши в неті...дійшов до висновку що запропоновані риби..мені підходять дуже і дуже...
Якщо хтось утримував прошу поділитися досвідом на рахунок вибагливості і особливостей, і чи можна буде тримати в 200л таку банду
3-4 guianacara geayi (дуже зацікавила)
2 Geophagus balzanii (я так зрозумів з цих видів бальзані найлегше дістати)
3-4 Geophagus Tapajos (дуже дуже)))
2 Thorichthys ellioti (дуже)
тільки замість харацин кинути туди б хотів радужниць... треба ще подумати нарахунок нецихлової компашки...
....а птерика туда можна кинути чи це вже перебор???
і взагалі..сидів переглядав на ютубі відео з даними рибами..в шоці...я вже хочу їх))