|
01.08.2010, 08:46
|
|
Модератор Тернопільського клубу акваріумістів
Звідки Ви: Тернопіль
Дописи: 665
сказав Дякую: 944
сказали Дякую 402 раз(и) в 153 повідомленні
|
Відповідь: Апистограммы ===www.aquaforum.ua===
Panduro є факт. А інші? Хто продає? Якщо продають бореллі, какаду, пандуро, альтіспінозу в Україні власного розведення - то велике світо! А так нічого немає.
Я наприклад взяв недавно на пробу дикунів A. bitaeniata klee (дикі). Живі-здорові (після легенької дезинфекції), тріскають артемію, дикуваті тоже факт.
Задоволений - неймовірно. Таких мають лише 3 людини в Україні.
Думаю все вдасться. Бо це вища ліга!
Банка (переднє гнуте скло, Польща) 1,0*0,5*0,4 м, неони сині - 5, водорослеїд - 2, анциструс - 2, лабео - 1, даніо - 4, червоноголові тетри -6, боція 2 види по 1 шт. (знищили всіх катушок)!, вже є рамірезі - 6, Labidochromis caeruleus "Yellow" - 2 дорослих + 2 мальки :)
01.08.2010, 11:28
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев
Дописи: 1.838
сказав Дякую: 0
сказали Дякую 1.093 раз(и) в 459 повідомленні
|
Re: Відповідь: Апистограммы ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Aqua_Lub
Якщо продають бореллі, какаду, пандуро, альтіспінозу в Україні власного розведення - то велике світо! А так нічого немає.
|
НЕ ПРАВДА ВСЕ ЦЕ!!! Є набагато більше. Але після того як іде закупівля за європейськими цінами, а потім усе це розводиться.... Це все становиться нікому не потрібне. У мене до сих пір сидять власного і що??? Мало кому потрібні. Всі чекають поки ціна буде нижчою. Але нижчою вона вже не буде. Хотів закупити більш дорогих, як Елізабети... Навіщо? Від декількох видів позбавився-просто подарував. І так далі.... і тому подібне...
|
01.08.2010, 12:57
|
|
Модератор Тернопільського клубу акваріумістів
Звідки Ви: Тернопіль
Дописи: 665
сказав Дякую: 944
сказали Дякую 402 раз(и) в 153 повідомленні
|
Відповідь: Re: Відповідь: Апистограммы ===www.aquaforum.ua===
Оффтоп
Цитата:
Допис від Oldman
НЕ ПРАВДА ВСЕ ЦЕ!!! Є набагато більше.
|
Наведіть приклади, місць чи людей, де продаються інші види крім тих, що є у вас (тобто розведених в Україні). На продаж тут майже нічого немає...
Так багато мають різних видів апістограм, але не на продаж. Бо не хочуть або не можуть розвести. Відповідно нема чого і купити. Крім наведених вище.
Банка (переднє гнуте скло, Польща) 1,0*0,5*0,4 м, неони сині - 5, водорослеїд - 2, анциструс - 2, лабео - 1, даніо - 4, червоноголові тетри -6, боція 2 види по 1 шт. (знищили всіх катушок)!, вже є рамірезі - 6, Labidochromis caeruleus "Yellow" - 2 дорослих + 2 мальки :)
Востаннє редагував Aqua_Lub: 01.08.2010 о 13:42..
|
|
|
01.08.2010, 13:17
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев
Дописи: 1.838
сказав Дякую: 0
сказали Дякую 1.093 раз(и) в 459 повідомленні
|
Re: Апистограммы ===www.aquaforum.ua===
На жаль я не можу цього зробити.
Із прични того, що передача відомостей про треті особи, потребує дозвіл цих осіб.
Деякі люди із якими я спілкуюсь попередили мене про те, що б ні яких посилань не було на їх особистості.
Всі вище вказані види були запропоновані до продажу на форумах свого часу. Треба просто слідкувати за тим, що вас цікавить.
Прийміть як пораду.
Як що вас щось цікавить-зробіть це самі.
Бо земне життя спливає дуже швидко....
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:45.
|