|
20.10.2006, 23:42
|
|
Член Всеукраинской Ассоциации аквариумистов
Звідки Ви: Сумы
Дописи: 913
сказав Дякую: 134
сказали Дякую 205 раз(и) в 129 повідомленні
|
Re: Тенессит- как грунт для аквариума ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Aqua_Lub
Цитата: " И не надо лахматить бабушку....."
А на українській - робіть як робили 20-30 років тому, по старинці...
А то напевне в громадян України занадто багато грошей, от і купують такі собі "тенісити"
!!!Сміюсь аж плачу!!!
|
Сравнили теннисит и битый кирпич...
Между прочим это далеко не одно и то же...
|
|
|
23.10.2006, 12:56
|
|
Модератор Тернопільського клубу акваріумістів
Звідки Ви: Тернопіль
Дописи: 665
сказав Дякую: 944
сказали Дякую 402 раз(и) в 153 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Goldenfish
Сравнили теннисит и битый кирпич...
Между прочим это далеко не одно и то же...
|
Хто Вам це сказав? Якщо представник заводу, тоді хай скаже з чого його виготовляють...
і чим бита спечена глина (відходи цегли) відрізняється від "теніситу"?????
ВІДПОВІДІ ПРОСТО НЕ БУДЕ, або буде брехня, типу "рідкісні висівки якихось порід мінералів"
Не ставайте так швидко європейцями, в нас набагато менше коштів, щоб купувати биту цеглу
Банка (переднє гнуте скло, Польща) 1,0*0,5*0,4 м, неони сині - 5, водорослеїд - 2, анциструс - 2, лабео - 1, даніо - 4, червоноголові тетри -6, боція 2 види по 1 шт. (знищили всіх катушок)!, вже є рамірезі - 6, Labidochromis caeruleus "Yellow" - 2 дорослих + 2 мальки :)
23.10.2006, 14:12
|
|
|
Цитата:
Допис від Aqua_Lub
Хто Вам це сказав? Якщо представник заводу, тоді хай скаже з чого його виготовляють...
|
почитайте как и из чело его изготовляют на их сайте.
а вы видели тот теннисит вообще? НИКАКОГО отношения к битому кирпичу он не имеет.
Цитата:
Допис від Aqua_Lub
Не ставайте так швидко європейцями, в нас набагато менше коштів, щоб купувати биту цеглу
|
Я не знаю сколько коштів у вас, я в принципе и не навязываю вам покупку теннисита, но мы не настолько нищие, что бы кидать в аквариум битый кирпич...
|
|
|
23.10.2006, 15:12
|
|
Живу я тут. Лауреат конкурса "Аквариумист года 2006"
Звідки Ви: Львов-Киев, а теперь далеко...
Дописи: 2.205
сказав Дякую: 438
сказали Дякую 1.163 раз(и) в 499 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Goldenfish
Я не знаю сколько коштів у вас, я в принципе и не навязываю вам покупку теннисита, но мы не настолько нищие, что бы кидать в аквариум битый кирпич...
|
Ребяты, не бадайтесь. все правы. Можно битый кирпич, если не хватает денег. А если с ними немного проще - легче купить дабы не тратить свое время на процесс. Лучше это время отдать детям, любимому делу, зарабатыванию денег ( нужное подчеркнуть).
|
|
cказали "Дякую" doctor за цей допис:
|
|
23.10.2006, 15:33
|
|
|
Цитата:
Допис від Goldenfish
|
А я до цього веду, що нащо пхати в акваріум всяку невідому "гадость" типу "тенісит"....
!!! ТРЕБА ВИКОРИСТОВУВАТИ ПЕРЕВІРЕНІ ВЖЕ РОКАМИ МАТЕРІАЛИ !!!
А якщо треба (підходить для деяких рослин) , то додати трохи глиноподібного грунту... ніби німфея краще росте на ньому (колись тут на форумі вичитав - хоча в мене тигрова росте як на дріжджах на звичайній крихті граніту і взагалі без добрив, викидаю кілограмами  )
І взагалі я нікого не збираюсь переконвати, вчіться на здоровя на своїх помилках, тут дехто вже грунт робив з керамзиту, але потім сачком виловлював...
Риби не люблять експериментів, а я наприклад, їх люблю от і не пхаю їх невідомо чого, хоча глина-тенісит не повинна шкодити на щастя...
Хто хоче, той і хай сипе тенісит, але по моєму вітка з "теніситом", це звичайна реклама, може я і неправий
Банка (переднє гнуте скло, Польща) 1,0*0,5*0,4 м, неони сині - 5, водорослеїд - 2, анциструс - 2, лабео - 1, даніо - 4, червоноголові тетри -6, боція 2 види по 1 шт. (знищили всіх катушок)!, вже є рамірезі - 6, Labidochromis caeruleus "Yellow" - 2 дорослих + 2 мальки :)
23.10.2006, 15:54
|
|
|
Цитата:
Допис від Aqua_Lub
А я до цього веду, що нащо пхати в акваріум всяку невідому "гадость" типу "тенісит"....
Хто хоче, той і хай сипе тенісит, але по моєму вітка з "теніситом", це звичайна реклама, може я і неправий
|
Ветка про теннисит МОЯ! Я ее открыла, как только пришла на этот форум, это мое первое сообщение. Я уже 2,5 года юзаю этот грунт , как и многие форумчане на этом форуме вслед за мной. Все довольны. рыбы тоже. Я тенниситом не торгую, у меня абсолютно другой бизнес и к аквариумистике тоже никакого отношения не имеет.
Мне нет никакого смысла навязывать кому то дерьмо, я просто поделилась соображениями и опытом.
А вы не видя теннисита даже в глаза, не используя его, делаете свои умозаключения из воздуха. Нужно обсуждать те темы, в которых вы разбираетесь. Давайте поговорим про квантовую физику, например.
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Goldenfish за це повідомлення:
|
|
23.10.2006, 17:11
|
|
Живу я тут. Лауреат конкурса "Аквариумист года 2006"
Звідки Ви: Львов-Киев, а теперь далеко...
Дописи: 2.205
сказав Дякую: 438
сказали Дякую 1.163 раз(и) в 499 повідомленні
|
[QUOTE=Goldenfish;109263
А вы не видя теннисита даже в глаза, не используя его, делаете свои умозаключения из воздуха. [/QUOTE]
Вааще не втему. Я его в смесь для гравийной культуры кактусов использую. Кактусам нравиться. Очень.
|
|
23.10.2006, 19:20
|
|
|
Цитата:
Допис від doctor
"А вы не видя теннисита даже в глаза, не используя его, делаете свои умозаключения из воздуха. "
Вааще не втему. Я его в смесь для гравийной культуры кактусов использую. Кактусам нравиться. Очень.
|
Да я ж не вам это говорила, а Aqua_Lub.
|
|
|
25.10.2006, 12:31
|
|
|
Цитата:
Допис від Goldenfish
Ветка про теннисит МОЯ! Я ее открыла, как только пришла на этот форум, это мое первое сообщение. Я уже 2,5 года юзаю этот грунт , как и многие форумчане на этом форуме вслед за мной. Все довольны. рыбы тоже. Я тенниситом не торгую, у меня абсолютно другой бизнес и к аквариумистике тоже никакого отношения не имеет.
Мне нет никакого смысла навязывать кому то дерьмо, я просто поделилась соображениями и опытом.
А вы не видя теннисита даже в глаза, не используя его, делаете свои умозаключения из воздуха. Нужно обсуждать те темы, в которых вы разбираетесь. Давайте поговорим про квантовую физику, например.
|
Ну якщо розбираєтесь в "теніситах", то нащо розтягувати вітку до декількох сторінок???
Я просто дав свою думку, хоча в БІЛЬШОСТІ тем пишуть ті, хто в тих чи інших тематиках не орієнтуються взагалі.
Що тоді не ділитись взагалі думками???
Тоді треба закрити всі форуми, бо комусь не подобаються думки інших...
Думка є думка, до нічого вона не примушує...
Ви завжди зробите так як захочите, в нас поки свобода вибору...
Якщо підсвідомо чекаєте одобрення чи підтримки, тоді це ваше право...
 ПІДТРИМАЄМО ДРУЖНО НАЦІОНАЛЬНІ ЦЕГЕЛЬНІ ЗАВОДИ
і на цьому тему треба прикривати, рекламу зробили...
Востаннє редагував Aqua_Lub: 25.10.2006 о 12:34..
|
|
|
25.10.2006, 13:31
|
|
|
Цитата:
Допис від Aqua_Lub
Ну якщо розбираєтесь в "теніситах", то нащо розтягувати вітку до декількох сторінок???
|
мы вам мешаем? или вам место на сервере жалко?
я эту тему не тяну, эта тема давно была заглохшая, ее подняли люди, которые так же как и я стали использовать теннисит, мы здесь делимся впечатлениями.
Цитата:
Допис від Aqua_Lub
Я просто дав свою думку, хоча в БІЛЬШОСТІ тем пишуть ті, хто в тих чи інших тематиках не орієнтуються взагалі.
Що тоді не ділитись взагалі думками???
Тоді треба закрити всі форуми, бо комусь не подобаються думки інших...
Думка є думка, до нічого вона не примушує...
|
мы бы с удовольствием выслушали вашу ДУМКУ, если бы она имела в своем основании какой то реальный опыт использования теннисита.
А ваша думка сводится к одному - пересчитыванию наших денег. Реально ничего интересного по поводу использования теннисита вы так и не сказали.
Цитата:
Допис від Aqua_Lub
і на цьому тему треба прикривати, рекламу зробили...
|
это все ваши требования? может и форум закрыть, вам все здесь нравится?
|
|
|
Ці 4 користувач(ів) сказали Дякую Goldenfish за це повідомлення:
|
|
23.10.2006, 20:48
|
|
Живу я тут. И барбусов люблю!
Звідки Ви: Киев, Отрадный
Дописи: 470
сказав Дякую: 218
сказали Дякую 157 раз(и) в 118 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Aqua_Lub
|
Уважаемый зачем кричишь а???
Во первых не стоит считать чьи-то деньги, это по поводу того дорого для нас тенисит или не дорого. Во вторых вы его видели? Судя по вашему мнению нет. Попробуйте руками точно так же набить кирпичей потом советуете делать тоже другим. Вреда в акве от него нет никакого, а удовольствие от его применения люди получают, они вам мешают? И главное, по поводу того что нужно использовать годами проверенное, да если бы все были такими консерваторами как вы то никто так бы и не решился рыбку из речки принести домой и содержать в неволе.
|
|
|
Ці 5 користувач(ів) сказали Дякую Nikola за це повідомлення:
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:07.
|