Озон - сильний окисник. Ви не думаєте що після дії озону частина корисних речовин просто окислиться?
Мысль глубокая, только к чему она? Корм АквариА опробован тысячами аквариумистов и в основном нареканий не вызывает. Отдельные случаи жалоб можно отнести на счет неправильного хранения розничными продавцами. Импортный корм проигрывает по цене, весу и (ИМХО) по качеству. Так что на сегодняшний день альтернативы как покупному ему нет. Корм качественный. А если у кого-то сильные сомнения - всегда есть возможность положить рыбу собственноручно сделанным кормом.
Re: Состав кормов от Аквария? ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Йода
Мысль глубокая, только к чему она? Корм АквариА опробован тысячами аквариумистов и в основном нареканий не вызывает. Отдельные случаи жалоб можно отнести на счет неправильного хранения розничными продавцами. Импортный корм проигрывает по цене, весу и (ИМХО) по качеству. Так что на сегодняшний день альтернативы как покупному ему нет. Корм качественный. А если у кого-то сильные сомнения - всегда есть возможность положить рыбу собственноручно сделанным кормом.
Та я й неставлю під сумніви досвід тих, хто опробував і користується, от і сам хочу спробувати. Просто невже тільки мені в голову прийшла думка що озон в даному випадку може бути нетільки корисний а й некорисний (зверніт увагу, я не написав "шкідливий"). Хто знає скільки в кормі залишиться вітамінів після обробки озоном?
І ще одне. Хай хіміки/мікробіологи скажуть: наскільки озон є ефективним антисептиком і на які мікроорганізми він впливає, а на які ні, бо щось у цьому моменті у мене є сумніви...