На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Прісноводні тварини > Рыбы > Живородки
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 01.11.2010, 22:02   #1
Живу я тут

Звідки Ви: Бровары
Дописи: 959
сказав Дякую: 758
сказали Дякую 593 раз(и) в 368 повідомленні
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Гуппи. Московская синяя ===www.aquaforum.ua===

краб, не в обиду конечно , но кубинцы вилочные намного больше произвели ,лично на меня впечатление . У нас в Киеве алых чересчур много, да видел у друга московских алых краснокорпусных, на первом фото справа верхний немного похож.
А какой размер корпуса у ваших , да и фото нечасто передаст действительнуы красоту любимцев.
Благодарю за не запланированую !

greemm поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" greemm за цей допис:
краб (01.11.2010)
Старий 01.11.2010, 23:14   #2
Живу я тут

Звідки Ви: одесса
Дописи: 320
сказав Дякую: 106
сказали Дякую 36 раз(и) в 30 повідомленні
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Гуппи. Московская синяя ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від greemm Переглянути допис
краб, не в обиду конечно , но кубинцы вилочные намного больше произвели ,лично на меня впечатление .
У нас в Киеве алых чересчур много, да видел у друга московских алых краснокорпусных, на первом фото справа верхний немного похож.
А какой размер корпуса у ваших , да и фото нечасто передаст действительнуы красоту любимцев.
Благодарю за не запланированую !
У вас в Киеве может и манна с неба сыпится я ж не спорю,а в нашей большой деревне смотреть не на что.За староконный вообще молчу,так если по сусекам любителей пошкрябать может что то всплывет.Красно корпусной москвич был и что то пропал сейчас,не видно.В основном один ширпотреб массового потребеления.

Тебя наверное больше поразил бы вот этот красавец,но увы,я бы сам за такого дорого дал.Только что то нигде не попадается.А вот малахитовые такие веерохвостые есть.

Востаннє редагував краб: 02.11.2010 о 13:00..
краб поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 4 користувач(ів) сказали Дякую краб за це повідомлення:
greemm (01.11.2010), Mastacembelus (19.03.2011), solnisko-99 (13.01.2014), кВIтКА (07.12.2014)

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:45.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts