Re: Малави в 200л или отговорите ===www.aquaforum.ua===
у меня ракушняк нормально лежал в акве. В нем наделали пещерок, и рыбам отчень даже нравилось. Только края нужно хорошо обработать, чтоб не было острых моментов, а то рыба может поранится
Відповідь: Малави в 200л или отговорите ===www.aquaforum.ua===
Для такого об"єму фільтр 700л/год буде слабуватий - я би взяв більш потужний. Фон у мене такий же як ти собі вибрав. Із каміння з власного досвіду скажу, що вулканічна лава - оптимальний варіант. Вона легка і повністю нейтральна. Якщо взяти темну - буде підкреслювати забарвлення риб. Береш кілька великих каменів і висверлюєш у них порожнини з кількома входами-виходами (сверлом з побідітовим наконечником). Якщо акуратно все робити, то можна залишити фактично тільки зовнішню оболонку каменя товщиною 1-2 см, а всередині він буде повністю пустотілий. При формуванні гірок з каміння можна склеювати каміння попарно для більшої стійкості конструкції акваріумним силіконом - у мене вже рік тримає - зубами не віддереш. Ракушняк більш крихкий - його важче обробляти і з часом він може розчинитися. (можеш глянути фото мого акваріума в темі "Африканський цихлідник 220 л" в розділі "фото акваріумів учасників форуму".)
Востаннє редагував Vavan: 29.11.2010 о 17:52..
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Vavan за це повідомлення: