16.12.2010, 18:53
|
|
Живу я тут. Мохоманьяк
Звідки Ви: ВОЛИНЬ
Дописи: 499
сказав Дякую: 46
сказали Дякую 136 раз(и) в 105 повідомленні
|
Re: Что-то с девочкой гурами ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Никки
Спасибо всем за ответы. Отсаживать пробовали, аквариума больше нет, отсаживали в трехлитровую банку, с водичкой из общего акваса, так она там так билась об стенки, такие конвульсии на дне устраивала, что мы в ужасе назад ее выпустили, она тут же спокойненько под фильтр, на свое место... Умертвить - очень жалко, а что за жизнь у нее сейчас, так еще жальче. А можно вылечить эту рану? По темам я искала, там про всякие гниения писали, что если до позвонка, то уже не лечится, это так? И кто ее все-таки грызет? Я пока все время дома, они под моим постоянным наблюдением, кроме ночи, а рана растет, хотя кроме битья в бок, больше никаких кусачих поползновений...
|
3 літри то мало.
по ідеї якщо хвоста немає до позвонка то вона і плавати не змоглаб (живі тканини виїджені чи тільки сам плавник відкушений) самець може звичайно її помяти, але шоб хвоста зїсти (на елекктричне крісло його за канібалізм) барбуси можуть, ті то взагалі все можуть. якшо риба ше плає нормально то шанси є шо виживе (звичайно якщо відсадиш від тирана) але естетичного задоволення від споглядання такої рибки вже небагато (хоча медаль за гуманність тобі можна буде давати) взагалі я тобі співчуваю 
cказали "Дякую" kapriznyi за цей допис:
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:44.
|