Цитата:
Допис від Данилов Руслан
100% - качественное потомство, природный иммунитет,
|
Погоджуюсь, але і те і інше можна легко втратити при неправильному догляді, а при відповідних умовах, я щось не зустрічав відгуків про народження "неякісної" молоді у Ф1 і Ф2, і взагалі поняття "якості" як на мене дуже відносне, природа часом також робить сюрпризи.
Цитата:
Допис від Данилов Руслан
рыба взрослая не надо тратить годы что-бы что-то вырастить потом это нерестить и вести рабрту по отбраковке малька
|
Тут погоджуюсь з Вами, час дорога штука, ось за це варто платити.
Цитата:
Допис від Данилов Руслан
вы видете цвет который соответствует природному, тоесть природные корма на которых вырасла рыба,
|
Можливо я і помиляюсь, але поки дикуни попадуть в наші акваріуми, то вони вже забудуть смак природнього корму, а про стан забарвлення риби від умов утримання і годівлі в аквасах говорити не будемо.
Цитата:
Допис від Данилов Руслан
есть недостатки раба очень пуглива к этому надо будет быть готовым
|
Ще поки не мав в утриманні дикунів, тому прислухаюсь до відгуків форумчан.
Цитата:
Допис від Данилов Руслан
Ф1 не такие дикие не прячутся и свободно плавают у них есть еще в запасе природный иммунитет родителей и окраска если качественные корма и стабильное кормление и замены воды
|
Тобто можна прийти висновку, що Ф1, Ф2, при відповідних умовах утримання можна вважати хорошою рибою?
Хочу відразу пояснити, я новачок в танзі, тому хочу зясувати нюанси.

А то взяв рибу і може виявитись що вона не якісна, і колір не природний, і іммунітету немає, і потомство буде кривеньке....