На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Барахолка > Объявления: куплю, продам, обменяю, отдам, приму, услуги... > Продам > Архив объявлений 2010-2019 гг (только для чтения)
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Зачинена тема

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 19.12.2010, 00:52   #256
Живу я тут

Звідки Ви: Белгород-Днестровский
Дописи: 381
сказав Дякую: 239
сказали Дякую 179 раз(и) в 69 повідомленні
Надіслати повідомлення для olegznam на ICQ Надіслати повідомлення для olegznam на Skype
Re: +Украина. Изготовлю и продам крышки на аквариумы.(15.01) ===www.aquaforum.ua===

К сажелению фото не загружается

olegznam поза форумом  
Старий 19.12.2010, 23:00   #257
Бан за нарушения

Звідки Ви: ЛНР г.Ровеньки
Дописи: 263
сказав Дякую: 106
сказали Дякую 180 раз(и) в 90 повідомленні
Re: +Украина. Изготовлю и продам крышки на аквариумы.(15.01) ===www.aquaforum.ua===

Уважаемыйolegznam, наверное, не интересно было-бы видеть во всех предложениях о продаже крышек одну и ту-же модель? Зачем повторяться? Должен-же кто-то и "кренделя выделывать", ведь потребитель-то разный есть. Если Вы хотите крышку без "кренделей" ( и, к стати, длиннее 80 см ! ), пожалуйста, такие я изготавливаю в массе, просто на форуме их активно не предлагаю, т.к., сами видите - таких предложений предостаточно.

Востаннє редагував Иваныч водяной: 19.12.2010 о 23:29.. Причина: чуть-чуть добавил
Иваныч водяной поза форумом  
cказали "Дякую" Иваныч водяной за цей допис:
olegznam (20.12.2010)
Старий 22.12.2010, 01:33   #258
Живу я тут

Звідки Ви: Киев, Теремки-2
Дописи: 264
сказав Дякую: 91
сказали Дякую 85 раз(и) в 53 повідомленні
Надіслати повідомлення для Олег Гочачко на Skype

Вот что-то типа такого:
1. Крышка 155х60, ПВХ, вот такого цвета
2. 3шт ЭПРА Vossloh Schwabe ELXc 280.538
3. 12 влагостойких патронов под 6 ламп Т5-80Вт (2 лампы находятся в не открывающейся части крышки на подобие этого)
4. 4 розетки (2 справа 2 слева)
5. Внедрено 3 реле времени (вы покупаете, надежные, встраивание) (1 на 2лампы внутри, 1 на 4 лампы на крышке, 1 на розетку для внешнего устройства)
6. Диодная ночная подсветка без лишних наворотов )
7. Вентиляторы (сколько там надо)
8. Отражатель под лампы, о котором общались с Вами.
9. Добавьте в цену 8 выключателей.

Олег Гочачко поза форумом  
Старий 23.12.2010, 00:02   #259
Бан за нарушения

Олег Гочачко, здравствуйте. Крышку (155х60) из ПВХ с ЭПРА, патронами, наружной отделкой, зеркалом, встроенными розетками, встроенными реле, синими светодиодами (ночник), куллерами, необходимым количеством включателей (вся электрическая разводка в крышке, естественно спрятана) технически изготовить возможно.

Старий 14.01.2011, 20:49   #260
Живу я тут

Звідки Ви: Кировоград
Дописи: 235
сказав Дякую: 128
сказали Дякую 65 раз(и) в 64 повідомленні
Надіслати повідомлення для Юрик 70 на ICQ

Интересует цена на крышку из белого ПВХ толщиной 4 мм
Размер 55см длина*28 см ширина*7 см высота без ничего просто каркас

Юрик 70 поза форумом  
Старий 16.01.2011, 15:38   #261
Живу я тут

Звідки Ви: Підволочиськ
Дописи: 1.003
сказав Дякую: 52
сказали Дякую 235 раз(и) в 192 повідомленні

Хочу всіх людей застерегти хто ше не замовляв кришки в цього чоловіка!Одного разу я чисто случайно натрапив на це оголошення,набрав номер телефона ,поспілкувався з цим чоловіком і по розмові зрозумів шо людина компитентна в своїй справі,він мені порахував шо за кришку мені потрібно буде заплатити 2950 грн без ламп і баластів,і протягом двох,максимум трьох тижнів кришка буде готова,гроші я перекинув, спочатку 1000 пройшов тиждень,другий я перезвонив а чоловік мені говоре шо він навіть не починав робити і потрібно ше перекинути остальні гроші я пречислив ше 1950 грн,проходить ше тиждень, другий,третій а чоловік навіть не звоне і не уточняє розміри, я перезвонив йому сам і сказав всі розміри і домовився шо відправлю шаблон(стару кришку)шоб було легко зробити точно по старій кришці,попросив друга заправив на 120грн бензину і завіз в Тернопіль,заплатив за перевезення,за три дня звоню цьому чоловікові і питаюся чи він забрав(шаблон), він мені каже шо йому нема коли,пройшло ше два дні знову звоню,він говоре шо скоро забере,всежтаки за тиждень він забрав і починає виготовляти її. Проходе ше тиждень,другий,третій,а чоловік не позвонив і не уточнив ніяких деталей,коли я йому позвонив,він мені сказав шо кришку робить, я йому скинувше деякі фотки по яких видношо по всій верхушці акваріума йде алюмініва рамка яка з середини не рівна а йде дугою і відхилення десь 2 см,цей чоловік повідомив шо все зрозумів і все зробить, крім цього я його повідомив за три тиждня шо жінка родила і маю її забрати з роддома з маленькою дитиною і потрібно акваріум накрити кришкою бо його обєм 600 л і дуже сильне буде випаровування і дитина може хворіти,це все взнав прокунсультувавшись в врачів крім того за чей час шо мені робили кришку було дуже слабеньке освітлення яке зробив сам, і практично всі почвокровні рослини(блікса японіка,погастемон...і ше багато інших досить дорогих рослин які збирав довгий період часу,загинули), пройшло ше три тиждня я звоню до нього і говорю шо я забрав жінку з роддома де моя кришка,він мені відповів шо ше потрібно деякі деталі доробити і так годував мене завтраками десь місяць,крім того йго слова путались, один раз говорив одне адругий раз друге,дитинна почала хворіти і ті врачі шо приходили на оляд до дитини говорили шо це через сильну вологу,я вже почав звонити сваритися і де моя кришка, він мені відповів шо кришка готова і її потрібно відправити три дня він мені не міг відправити бо немав часу,а на четвертий день він віддав людям які мали завести і відправити і ці люди ше пару днів возили кришку в машині і не відправляли,я знов позвонив і почав сваритися аж за тиждень таки кришку відправили і я попросив друга забрати,заправив на 120 грн і ми поїхали і забрали її, коли я привіз до дому і розпакував її то виявив в неї одна стяжка була взагалі відломана,а предня частина кришки взагалі рнозломана на дві частини крім цього,патронів було забагато розраховано на на більше ламп чим я хотів,ще зверху ПВХ був досить поцарапаний.Хоча я відправляв шаблон,але кришка була вирізана криво,дуже багато будо недоробок,коли я йому позвонив він мені сказав шо кришка була не по його причині поломана, а це перевізник виний! бо вони всі там пяні ходять і кришку поломали вони,взяв я клей і якось склеїв кришку і обломані частини і саму кришку як її ставити на акваріум, а вона зовсім не сідає,через вище згаданий алюмінівий каркас який з середини йде дугою і зміщується на 2см тому і кришка не сідає,коли я набрав до цього чоловіка і кажу шо кришка не сідає через цю дугу і його я попереджав шо вона там є і фотки пресилав цьої дуги і не тільтки,а і остальних деталей,він мені відповів шо він забув і шо таке буває і потрібно обовязково кришку переробляти інакше вона не сяде.За весь цей час виготовлення кришки угли в комнаті почали цвисти!Дивом але я согласився шо кришку потрібно переробляти і спакував кришку нормально а не так як вона була спакована, знов знайшов людину якій заплатив 120 грн на бензин і завіз кришку в Тернопіль , а за три дня паозвонив спитав чи кришку забрали,не буду детально описувати, але кришку знову неділю немогли забрати,коли всеж таки її забрали і сказали шо за тиждень максимум два її прероблять я попередив шоб небуло різних проблем,недоробок обовязково звоніть по кожній деталі навіть незначній! І почався довгий процес преробляня кришки,тиждень -два ніхто не звоне я звоню і говорю чому ви не звонили і не зясовували різних деталий і шоб небуло так як в перший раз,на шо мені чоловік відповів шо там всьо просто і він все знає,в чому причина,пройшов ше тиждень я звоню і питаю ви мені кришку зробили? Було повно різних відговорок МЕНЕ КОРМИЛИ ЗАВТРАКАМИ цілий місяць ,тоді я позвонив і кажу ви мені ВЖЕ ПІВ РОКУ РОБИТЕ КРИШКУ І НЕ МОЖИТЕ ЗРОБИТИ, скільки я разів звонив СВАРИВСЯ,скільки НЕРВІВ пішло,ПІВ РОКУ БЕЗ КРИШКИ,волога в комнаті сильна, угли поцвіли,рослини практично більшість загнулася......Я позвонив і сказав шо якшо на протязі тиждня небуде кришки то віддавайте гроші назад, на шо мені відповіли шо кришка готова і залишилося її передати,передавали мені її довго і нудно, знову повно відмовок мов всі винуваті тільки не я,пройшов ше деякий період часу я знову прошу друга заправляю його на 120 грн і ми їдем забираєм кришку,в мене всі друзі вже питають чи зробили мені кришку,а коли я кажу шо ні то вони всі в шоці, коли я привіз перероблену кришку і витягнув,то побачив те шо збоку біля кріплення кришка була зломана і зразу заклеїна крім того коли поставив кри шку на акваріумто спереді вона була вирізана криво і тому з лівої сторони щілина 10мм яка протягом 2-ох метрів збільшується до 17мм , крім того коли її піднімаєш то вона не фіксуєця,а падає ,ше біля одного гермопатрона зеркальний оракал вже на площадь 5*6 см відклеївся і біле пятно як мені пояснили потім,шо це клей затік і і пятно буде з часом збільшуватися, крім того кришка зробленеа не грамотно через підвищення пвх в якому знаходяться кулера,лампи т5 знаходяться десь від зеркального оракалу на відстані 1см,через це лампи будуть дуже грітися і срок служби ламп сильно зменшиться і оракал може повздувати,я позвонив і все це сказав на шо мені сказали шо оракал витримає,хоча він і на другий день повздувався полосками,крім того в кришці повно щілин за пару днів її так повело що щілини збільшилися поскільки кришка двохметрова а кріплення тільки по бокам , а ламп 8 вісімдесятиватних і одна 39 ваттна і кришка сильно грієця і сильно прогнулася і по середині вийшла велика щілина,оракал ше більше повздувався,кришку покрутило,кулірів в кришці тільки два,хоча в попередній було чотири,ручка за яку піднімати кришку відвалилася на другий день і ше дуже багато різних деталей про яких писати вже впадло,коли я позвонив йому і все це сказав то він сказав шо поверне гроші, бо якшо не получилося на перший раз і на другий, то на третій і на пятий тоже неполучеться.Вирішили шо виход будем шукати разом хоча в голові промайнула думка шо може хай переробе,але ше пів року без кришки!ВИРІШИВ НЕХАЙ ПОВЕРТАЄ ГРОШІ ЗА КРИШКУ І ЗА БЕНЗИН,але чоловік вже тиждень не повертає гроші гворе шо за аренду має заплатити і кожен раз придумує шось інше! А як я звоню то трубку не бере вже тиждень,крім того то не тільки мені він так кришку робить (пів року),я знаю одну людину яка за кришку з лампами і з баластами заплатила біля 5000грн і йому таксамо мають переробляти бо багато "боків",як він мені сказав. Але йому сказали за переробку доплатити ше 1350 грн,ше неодна людина так попала! прошу звернути увагу модераторів і тих людей в яких виникли проблеми з цією людиную і напишіть тут в темі,будем недіятися шо остальні не повірять цій людині і не будуть ошукані! Фотографії того чуда шо мені зробили я обовязково виставлю!

Руслан 333 поза форумом  
Ці 16 користувач(ів) сказали Дякую Руслан 333 за це повідомлення:
Design (16.01.2011), Dima001 (31.01.2011), Fable (16.01.2011), galcd (22.01.2011), Hippo (19.01.2011), PUPAS (22.01.2011), Salton (25.09.2011), Sani4 (21.01.2011), Sheva (16.01.2011), VORONFM (14.03.2011), Жексон (19.01.2011), КАРЕНИНА (19.01.2011), олег zuk (03.02.2011), сантія (26.03.2011), холи-доли (21.01.2011), Ч. Эдик (19.01.2011)
Старий 16.01.2011, 15:48   #262
Живу я тут

Вже скільки днів звоню шоб повернув гроші,а він небере трубки!

Руслан 333 поза форумом  
cказали "Дякую" Руслан 333 за цей допис:
Design (16.01.2011)
Старий 16.01.2011, 16:03   #263
Живу я тут

Звідки Ви: Хмельницкий
Дописи: 8.857
сказав Дякую: 6.137
сказали Дякую 8.599 раз(и) в 3.695 повідомленні
Відповідь: +Украина. Изготовлю и продам крышки на аквариумы.(15.01) ===www.aquaforum.ua===

Дякую,за попередження!!!

Кот мартовский поза форумом  
Старий 16.01.2011, 16:07   #264
Живу я тут

Хай ше інші підтягнуця!

Руслан 333 поза форумом  
Старий 16.01.2011, 16:10   #265
Живу я тут

Знаю шо багато напічатав але почитайте до кінця!
Сам не люблю таке писати, але вже так достало,як можна бути наскільки не серйознлю людиною!Тепер не хоче трубки брати!

Руслан 333 поза форумом  
Старий 16.01.2011, 18:40   #266
Живу я тут

Звідки Ви: Киев
Дописи: 181
сказав Дякую: 31
сказали Дякую 84 раз(и) в 40 повідомленні
Надіслати повідомлення для Fable на ICQ

Могу подтвердить что это правда.
Мы приезжали к Руслану и видели последний вариант крышки. Это конструктор, а не крышка. ЭПРА отдельно, провода отдельно... подключайте сами называется. Механизмы провисают, от температуры крышку коробит, отражатель плавится, с крышки торчит два жмута проводов. Склеена она похабно, резы кривые, торцы не обработаны.

В общем мы сняли все замеры и приступили к изготовлению.

Fable поза форумом  
cказали "Дякую" Fable за цей допис:
PUPAS (22.01.2011)
Старий 16.01.2011, 18:48   #267
Живу я тут

Я предложив шоб мені повернули гроші і тоді до чоловіка в мене претензій небуде,він согласився, а зараз небере трубки...

Руслан 333 поза форумом  
Старий 16.01.2011, 21:27   #268
Живу я тут

Просто Иваныч водяной повинен признати шо йому не виходять кришки складного плана і повернути гроші,так зробе кожна серйозна і поважаюча себе людина(МУЖИК)

Руслан 333 поза форумом  
Старий 16.01.2011, 22:18   #269
Живу я тут

Звідки Ви: Донецк
Дописи: 2.780
сказав Дякую: 970
сказали Дякую 1.510 раз(и) в 739 повідомленні

Fable, Ух,конкуренция.

GGB поза форумом  
cказали "Дякую" GGB за цей допис:
Старий 17.01.2011, 00:10   #270
Бан за нарушения

Добрый вечер!

Ув. Руслан 333, крышка разработана и исполнена технически верно и в соответствии с данными по телефону параметрами, а ультимативные СМС только ухудшают положение, верно (?), молодой человек?
Скрытый текст
Ув.Fable, за разработку идеи по техническому решению по данному объекту с Вас причитается.

Share/Bookmark

Зачинена тема

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:36.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts