|
|
19.12.2010, 00:52
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Белгород-Днестровский
Дописи: 381
сказав Дякую: 239
сказали Дякую 179 раз(и) в 69 повідомленні
|
Re: +Украина. Изготовлю и продам крышки на аквариумы.(15.01) ===www.aquaforum.ua===
К сажелению фото не загружается
19.12.2010, 23:00
|
|
Бан за нарушения
Звідки Ви: ЛНР г.Ровеньки
Дописи: 263
сказав Дякую: 106
сказали Дякую 180 раз(и) в 90 повідомленні
|
Re: +Украина. Изготовлю и продам крышки на аквариумы.(15.01) ===www.aquaforum.ua===
Уважаемый olegznam, наверное, не интересно было-бы видеть во всех предложениях о продаже крышек одну и ту-же модель? Зачем повторяться? Должен-же кто-то и "кренделя выделывать"  , ведь потребитель-то разный есть. Если Вы хотите крышку без "кренделей" ( и, к стати, длиннее 80 см ! ), пожалуйста, такие я изготавливаю в массе, просто на форуме их активно не предлагаю, т.к., сами видите - таких предложений предостаточно.
Востаннє редагував Иваныч водяной: 19.12.2010 о 23:29..
Причина: чуть-чуть добавил
|
|
|
cказали "Дякую" Иваныч водяной за цей допис:
|
|
22.12.2010, 01:33
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев, Теремки-2
Дописи: 264
сказав Дякую: 91
сказали Дякую 85 раз(и) в 53 повідомленні
|
Вот что-то типа такого:
1. Крышка 155х60, ПВХ, вот такого цвета
2. 3шт ЭПРА Vossloh Schwabe ELXc 280.538
3. 12 влагостойких патронов под 6 ламп Т5-80Вт (2 лампы находятся в не открывающейся части крышки на подобие этого)
4. 4 розетки (2 справа 2 слева)
5. Внедрено 3 реле времени (вы покупаете, надежные, встраивание) (1 на 2лампы внутри, 1 на 4 лампы на крышке, 1 на розетку для внешнего устройства)
6. Диодная ночная подсветка без лишних наворотов )
7. Вентиляторы (сколько там надо)
8. Отражатель под лампы, о котором общались с Вами.
9. Добавьте в цену 8 выключателей.
|
|
|
23.12.2010, 00:02
|
|
Бан за нарушения
|
Олег Гочачко, здравствуйте. Крышку (155х60) из ПВХ с ЭПРА, патронами, наружной отделкой, зеркалом, встроенными розетками, встроенными реле, синими светодиодами (ночник), куллерами, необходимым количеством включателей (вся электрическая разводка в крышке, естественно спрятана) технически изготовить возможно.
|
|
|
14.01.2011, 20:49
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Кировоград
Дописи: 235
сказав Дякую: 128
сказали Дякую 65 раз(и) в 64 повідомленні
|
Интересует цена на крышку из белого ПВХ толщиной 4 мм
Размер 55см длина*28 см ширина*7 см высота без ничего просто каркас
|
|
|
16.01.2011, 15:38
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Підволочиськ
Дописи: 1.003
сказав Дякую: 52
сказали Дякую 235 раз(и) в 192 повідомленні
|
Хочу всіх людей застерегти хто ше не замовляв кришки в цього чоловіка!Одного разу я чисто случайно натрапив на це оголошення,набрав номер телефона ,поспілкувався з цим чоловіком і по розмові зрозумів шо людина компитентна в своїй справі,він мені порахував шо за кришку мені потрібно буде заплатити 2950 грн без ламп і баластів,і протягом двох,максимум трьох тижнів кришка буде готова,гроші я перекинув, спочатку 1000 пройшов тиждень,другий я перезвонив а чоловік мені говоре шо він навіть не починав робити і потрібно ше перекинути остальні гроші я пречислив ше 1950 грн,проходить ше тиждень, другий,третій а чоловік навіть не звоне і не уточняє розміри, я перезвонив йому сам і сказав всі розміри і домовився шо відправлю шаблон(стару кришку)шоб було легко зробити точно по старій кришці,попросив друга заправив на 120грн бензину і завіз в Тернопіль,заплатив за перевезення,за три дня звоню цьому чоловікові і питаюся чи він забрав(шаблон), він мені каже шо йому нема коли,пройшло ше два дні знову звоню,він говоре шо скоро забере,всежтаки за тиждень він забрав і починає виготовляти її. Проходе ше тиждень,другий,третій,а чоловік не позвонив і не уточнив ніяких деталей,коли я йому позвонив,він мені сказав шо кришку робить, я йому скинувше деякі фотки по яких видношо по всій верхушці акваріума йде алюмініва рамка яка з середини не рівна а йде дугою і відхилення десь 2 см,цей чоловік повідомив шо все зрозумів і все зробить, крім цього я його повідомив за три тиждня шо жінка родила і маю її забрати з роддома з маленькою дитиною і потрібно акваріум накрити кришкою бо його обєм 600 л і дуже сильне буде випаровування і дитина може хворіти,це все взнав прокунсультувавшись в врачів крім того за чей час шо мені робили кришку було дуже слабеньке освітлення яке зробив сам, і практично всі почвокровні рослини(блікса японіка,погастемон...і ше багато інших досить дорогих рослин які збирав довгий період часу,загинули), пройшло ше три тиждня я звоню до нього і говорю шо я забрав жінку з роддома де моя кришка,він мені відповів шо ше потрібно деякі деталі доробити і так годував мене завтраками десь місяць,крім того йго слова путались, один раз говорив одне адругий раз друге,дитинна почала хворіти і ті врачі шо приходили на оляд до дитини говорили шо це через сильну вологу,я вже почав звонити сваритися і де моя кришка, він мені відповів шо кришка готова і її потрібно відправити три дня він мені не міг відправити бо немав часу,а на четвертий день він віддав людям які мали завести і відправити і ці люди ше пару днів возили кришку в машині і не відправляли,я знов позвонив і почав сваритися аж за тиждень таки кришку відправили і я попросив друга забрати,заправив на 120 грн і ми поїхали і забрали її, коли я привіз до дому і розпакував її то виявив в неї одна стяжка була взагалі відломана,а предня частина кришки взагалі рнозломана на дві частини крім цього,патронів було забагато розраховано на на більше ламп чим я хотів,ще зверху ПВХ був досить поцарапаний.Хоча я відправляв шаблон,але кришка була вирізана криво,дуже багато будо недоробок,коли я йому позвонив він мені сказав шо кришка була не по його причині поломана, а це перевізник виний! бо вони всі там пяні ходять і кришку поломали вони,взяв я клей і якось склеїв кришку і обломані частини і саму кришку як її ставити на акваріум, а вона зовсім не сідає,через вище згаданий алюмінівий каркас який з середини йде дугою і зміщується на 2см тому і кришка не сідає,коли я набрав до цього чоловіка і кажу шо кришка не сідає через цю дугу і його я попереджав шо вона там є і фотки пресилав цьої дуги і не тільтки,а і остальних деталей,він мені відповів шо він забув і шо таке буває і потрібно обовязково кришку переробляти інакше вона не сяде.За весь цей час виготовлення кришки угли в комнаті почали цвисти!Дивом але я согласився шо кришку потрібно переробляти і спакував кришку нормально а не так як вона була спакована, знов знайшов людину якій заплатив 120 грн на бензин і завіз кришку в Тернопіль , а за три дня паозвонив спитав чи кришку забрали,не буду детально описувати, але кришку знову неділю немогли забрати,коли всеж таки її забрали і сказали шо за тиждень максимум два її прероблять я попередив шоб небуло різних проблем,недоробок обовязково звоніть по кожній деталі навіть незначній! І почався довгий процес преробляня кришки,тиждень -два ніхто не звоне я звоню і говорю чому ви не звонили і не зясовували різних деталий і шоб небуло так як в перший раз,на шо мені чоловік відповів шо там всьо просто і він все знає,в чому причина,пройшов ше тиждень я звоню і питаю ви мені кришку зробили? Було повно різних відговорок МЕНЕ КОРМИЛИ ЗАВТРАКАМИ цілий місяць ,тоді я позвонив і кажу ви мені ВЖЕ ПІВ РОКУ РОБИТЕ КРИШКУ І НЕ МОЖИТЕ ЗРОБИТИ, скільки я разів звонив СВАРИВСЯ,скільки НЕРВІВ пішло,ПІВ РОКУ БЕЗ КРИШКИ,волога в комнаті сильна, угли поцвіли,рослини практично більшість загнулася......Я позвонив і сказав шо якшо на протязі тиждня небуде кришки то віддавайте гроші назад, на шо мені відповіли шо кришка готова і залишилося її передати,передавали мені її довго і нудно, знову повно відмовок мов всі винуваті тільки не я,пройшов ше деякий період часу я знову прошу друга заправляю його на 120 грн і ми їдем забираєм кришку,в мене всі друзі вже питають чи зробили мені кришку,а коли я кажу шо ні то вони всі в шоці, коли я привіз перероблену кришку і витягнув,то побачив те шо збоку біля кріплення кришка була зломана і зразу заклеїна крім того коли поставив кри шку на акваріумто спереді вона була вирізана криво і тому з лівої сторони щілина 10мм яка протягом 2-ох метрів збільшується до 17мм , крім того коли її піднімаєш то вона не фіксуєця,а падає ,ше біля одного гермопатрона зеркальний оракал вже на площадь 5*6 см відклеївся і біле пятно як мені пояснили потім,шо це клей затік і і пятно буде з часом збільшуватися, крім того кришка зробленеа не грамотно через підвищення пвх в якому знаходяться кулера,лампи т5 знаходяться десь від зеркального оракалу на відстані 1см,через це лампи будуть дуже грітися і срок служби ламп сильно зменшиться і оракал може повздувати,я позвонив і все це сказав на шо мені сказали шо оракал витримає,хоча він і на другий день повздувався полосками,крім того в кришці повно щілин за пару днів її так повело що щілини збільшилися поскільки кришка двохметрова а кріплення тільки по бокам , а ламп 8 вісімдесятиватних і одна 39 ваттна і кришка сильно грієця і сильно прогнулася і по середині вийшла велика щілина,оракал ше більше повздувався,кришку покрутило,кулірів в кришці тільки два,хоча в попередній було чотири,ручка за яку піднімати кришку відвалилася на другий день і ше дуже багато різних деталей про яких писати вже впадло,коли я позвонив йому і все це сказав то він сказав шо поверне гроші, бо якшо не получилося на перший раз і на другий, то на третій і на пятий тоже неполучеться.Вирішили шо виход будем шукати разом хоча в голові промайнула думка шо може хай переробе,але ше пів року без кришки!ВИРІШИВ НЕХАЙ ПОВЕРТАЄ ГРОШІ ЗА КРИШКУ І ЗА БЕНЗИН,але чоловік вже тиждень не повертає гроші гворе шо за аренду має заплатити і кожен раз придумує шось інше! А як я звоню то трубку не бере вже тиждень,крім того то не тільки мені він так кришку робить (пів року),я знаю одну людину яка за кришку з лампами і з баластами заплатила біля 5000грн і йому таксамо мають переробляти бо багато "боків",як він мені сказав. Але йому сказали за переробку доплатити ше 1350 грн,ше неодна людина так попала! прошу звернути увагу модераторів і тих людей в яких виникли проблеми з цією людиную і напишіть тут в темі,будем недіятися шо остальні не повірять цій людині і не будуть ошукані! Фотографії того чуда шо мені зробили я обовязково виставлю!
|
|
|
Ці 16 користувач(ів) сказали Дякую Руслан 333 за це повідомлення:
|
Design (16.01.2011), Dima001 (31.01.2011), Fable (16.01.2011), galcd (22.01.2011), Hippo (19.01.2011), PUPAS (22.01.2011), Salton (25.09.2011), Sani4 (21.01.2011), Sheva (16.01.2011), VORONFM (14.03.2011), Жексон (19.01.2011), КАРЕНИНА (19.01.2011), олег zuk (03.02.2011), сантія (26.03.2011), холи-доли (21.01.2011), Ч. Эдик (19.01.2011) |
16.01.2011, 15:48
|
|
Живу я тут
|
Вже скільки днів звоню шоб повернув гроші,а він небере трубки!
|
|
|
cказали "Дякую" Руслан 333 за цей допис:
|
|
16.01.2011, 16:03
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Хмельницкий
Дописи: 8.857
сказав Дякую: 6.137
сказали Дякую 8.599 раз(и) в 3.695 повідомленні
|
Відповідь: +Украина. Изготовлю и продам крышки на аквариумы.(15.01) ===www.aquaforum.ua===
Дякую,за попередження!!!
16.01.2011, 16:07
|
|
Живу я тут
|
Хай ше інші підтягнуця!
|
|
|
16.01.2011, 16:10
|
|
Живу я тут
|
Знаю шо багато напічатав але почитайте до кінця!
Сам не люблю таке писати, але вже так достало,як можна бути наскільки не серйознлю людиною!Тепер не хоче трубки брати!
|
|
|
16.01.2011, 18:40
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев
Дописи: 181
сказав Дякую: 31
сказали Дякую 84 раз(и) в 40 повідомленні
|
Могу подтвердить что это правда.
Мы приезжали к Руслану и видели последний вариант крышки. Это конструктор, а не крышка. ЭПРА отдельно, провода отдельно... подключайте сами называется. Механизмы провисают, от температуры крышку коробит, отражатель плавится, с крышки торчит два жмута проводов. Склеена она похабно, резы кривые, торцы не обработаны.
В общем мы сняли все замеры и приступили к изготовлению.
|
cказали "Дякую" Fable за цей допис:
|
|
16.01.2011, 18:48
|
|
Живу я тут
|
Я предложив шоб мені повернули гроші і тоді до чоловіка в мене претензій небуде,він согласився, а зараз небере трубки...
|
|
|
16.01.2011, 21:27
|
|
Живу я тут
|
Просто Иваныч водяной повинен признати шо йому не виходять кришки складного плана і повернути гроші,так зробе кожна серйозна і поважаюча себе людина(МУЖИК)
|
|
|
16.01.2011, 22:18
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Донецк
Дописи: 2.780
сказав Дякую: 970
сказали Дякую 1.510 раз(и) в 739 повідомленні
|
Fable, Ух,конкуренция.
cказали "Дякую" GGB за цей допис:
|
|
17.01.2011, 00:10
|
|
Бан за нарушения
|
Добрый вечер!
Ув. Руслан 333, крышка разработана и исполнена технически верно и в соответствии с данными по телефону параметрами, а ультимативные СМС только ухудшают положение, верно (?), молодой человек?
Скрытый текст
И к тому-же, Ваши отношения в семье нужно выяснять дома, а не стремиться решить проблему за счет кого-то, да еще с "наваром"!
Ув. Fable, за разработку идеи по техническому решению по данному объекту с Вас причитается. 
|
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:36.
|