На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Фотографії акваріумів учасників форуму.
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Фотографії акваріумів учасників форуму. Розміщуйте фотографії та описи своїх акваріумів, розповідайте про процес створення композицій тощо.

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 18.01.2011, 12:35   #1
Живу я тут

Звідки Ви: Белая Церковь-Киев-Белая Церковь
Дописи: 2.394
сказав Дякую: 111
сказали Дякую 844 раз(и) в 576 повідомленні
Re: Аквариум 30 л., что не так? ===www.aquaforum.ua===

GODLESS, улиток нужно контролировать, а то потом появятся проблемы с растениями.
Pard, самый простой способ это удалять пораженные листки. таким образом и воспрепятствование распространение водорослей и ущерб растению будет незначительный.

Я пробовал хлорку. ни к чему хорошему это не привело.
пробовал анубы отсаживать на длительный срок в темную банку. водоросли ушли, но это долго.
знаю людей которые "морили" растючку в сайдексе. результат был положительный.
Все меры описаные это лишь победа на короткой дистанции, затем все может в общем аквасе вернуться на круги своя.поэтому создавайте баланс. это залог успеха. я у себя уже более двух недель практикую ежедневную подмену воды от 30 до 50% (50% - это много нужно соблюдать осторожность)
Результат. Растениям заметно лучше. пузыряют целый день. борода не ушла, но заметно отступила.

shon поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 18.01.2011, 12:41   #2
Запорожский клуб аквариумистов

Звідки Ви: Запорожье
Дописи: 1.080
сказав Дякую: 798
сказали Дякую 564 раз(и) в 274 повідомленні
Re: Аквариум 30 л., что не так? ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від shon Переглянути допис
GODLESS, улиток нужно контролировать, а то потом появятся проблемы с растениями.
Pard, самый простой способ это удалять пораженные листки. таким образом и воспрепятствование распространение водорослей и ущерб растению будет незначительный.

Я пробовал хлорку. ни к чему хорошему это не привело.
пробовал анубы отсаживать на длительный срок в темную банку. водоросли ушли, но это долго.
знаю людей которые "морили" растючку в сайдексе. результат был положительный.
Все меры описаные это лишь победа на короткой дистанции, затем все может в общем аквасе вернуться на круги своя.поэтому создавайте баланс. это залог успеха. я у себя уже более двух недель практикую ежедневную подмену воды от 30 до 50% (50% - это много нужно соблюдать осторожность)
Результат. Растениям заметно лучше. пузыряют целый день. борода не ушла, но заметно отступила.
Я подмены делаю 2 раза в неделю. Попробую пожалу каждый день, тем более с 30ю литрами это не такая уж проблема.

GODLESS поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:43.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts