 |
28.01.2011, 11:42
|
#1
|
Moderator
Реєстрація: 25.02.2008
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 8.738
сказав Дякую: 5.974
сказали Дякую 9.952 раз(и) в 3.831 повідомленні
|
Відповідь: Re: Идея о создании книги (каталога) про малавийских цихлид ===www.aquaforum.ua===
Однаково потрібно буде його пакувати...
Але я подивися - є багато "декомпіляторів" з CHM, навіть 7zip уміє розпаковувати в html--файли, тому, той, хто захоче дивитись не СНМ-файл (наприклад, я  ), зможе його обробити.
wket, Ви маєте намір використовувати оригінальні матеріали (опис, фото), чи "натягати" з інтернету?
|
|
|
28.01.2011, 15:33
|
#2
|
Живу я тут
Реєстрація: 03.01.2010
Звідки Ви: Украина, Донецкая область, г.Дружковка
Дописи: 1.675
сказав Дякую: 1.018
сказали Дякую 389 раз(и) в 264 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Идея о создании книги (каталога) про малавийских цихлид ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від mazapura
Ви маєте намір використовувати оригінальні матеріали (опис, фото), чи "натягати" з інтернету
|
описание, фото будет но я буду брать с интернета т.к. сам не держал столько цихлид что бы от себя писать содержение рыб. Если разрешите возьму информацию с Вашего сайта (только если был русский вариант).
В программе которую я использую статьи сначала сохраняются в html а потом кодируются а файл справки
|
|
|
28.01.2011, 15:47
|
#3
|
Бан за нарушения
Реєстрація: 06.11.2007
Звідки Ви: Донецк, зона АТО
Дописи: 19.780
сказав Дякую: 5.789
сказали Дякую 17.705 раз(и) в 6.926 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Идея о создании книги (каталога) про малавийских цихлид ===www.aquaforum.ua===
wket, проблема не в программе, проблема в эксклюзивном материале (фотки, описания). 
__________________
[I][B][COLOR=blue]С уважением, Сергей Таранченко[/COLOR][/B][/I]
|
|
|
cказали "Дякую" Starcomputer за цей допис:
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:22.
|