На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Прісноводні тварини > Рыбы > Карликовые виды цихлид Америки и Африки
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 06.03.2011, 20:15   #12
Клуб "Цихлідка"

Звідки Ви: Харьков
Дописи: 408
сказав Дякую: 137
сказали Дякую 216 раз(и) в 139 повідомленні
Re: Нерест A. Cruzi ===www.aquaforum.ua===

параметры воды я постарался воспроизвести как у Виталия (Oldman), когда получал от него рыбу он предупреждал о том что семейка плодовита и нерест будет. заблаговременно я освоил осмос и привел параметры к его рекомендациям.
Акары и апистограммы отнерестились с разницей в пару дней. Но если у акар личинку поели когда родители зазевались, то у а. икру я так подозреваю ночью сомы отведали. Буду заказывать отсадник пока маленький 15 литров. А в планах расширение аквариумного хозяйства, вот только места мало Еще сегодня на харьковской птичке было просто буйство выбора карликов. Посчастливилось стать обладателем двух пар молодых апистограм агасси фул оранж, так мне их отрекомендовали.
вот что нашел из похожево в инете:http://www.google.ru/imgres?q=Apisto...w=1024&bih=407

Востаннє редагував Tonis: 06.03.2011 о 20:33..
Tonis поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:38.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts