На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Пруд > Пруд с карпами КОИ и все, что с ним связано
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 20.06.2011, 14:04   #10
Живу я тут

Звідки Ви: Киев
Дописи: 105
сказав Дякую: 1
сказали Дякую 40 раз(и) в 29 повідомленні
Re: Клиент дозрел - буду перестраивать пруд ===www.aquaforum.ua===

Ну у вас тут и движуха!!! Таких горячих дебатов я давно не читал. Рассуждать что лучьше можно долго и каждый останется при своём мнении. При выборе той или иной фильтрации всегда встаёт вопрос цены, и что мы за эти деньги поимеем. Хорошая фильтрация в любом случае будет в несколько раз дороже биоплато, но биоплато займёт гораздо больше места, чем любой фильт, что не маловажно на маленьких участках. Поэтому всегда нужно сначало просчитать несколько вариантов, тогда сразу становится понятно, что нам нужно. Самая дорогая фильтрация, которую мне приходилось ставить, обошлась заказчику в 17600 евров на 1800 м3 воды. Поэтому я считаю, что всегда нужно учитывать материальную сторону вопроса, так как не каждый готов выложить такую сумму.

Dmm поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" Dmm за цей допис:
BlackAlex (20.06.2011)

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:25.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts