На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Прісноводні тварини > Рыбы > Экзоты (скаты, вьюны, ножи и т.д.)
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 20.12.2011, 12:54   #1
Живу я тут

Звідки Ви: Харьков
Дописи: 1.593
сказав Дякую: 402
сказали Дякую 2.077 раз(и) в 766 повідомленні
Re: скаты ===www.aquaforum.ua===

Не советую кормить лиманским мотылем... пока скат маленький ему мотыля достаточно! Можете еще трубочника бросить... на другие корма рыба переходит чуть позже... я поднимаю скатов речным мотылем, трубочником, и мелко нарезанной мойвой. и заметьте, что скаты маленькие лучше едят когда выключен свет.

Vadim_ поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" Vadim_ за цей допис:
H_Paul (20.12.2011)
Старий 20.12.2011, 19:01   #2
Живу я тут

Звідки Ви: г. Полтава, ост. Боженка
Дописи: 861
сказав Дякую: 2.176
сказали Дякую 620 раз(и) в 263 повідомленні
Надіслати повідомлення для Лягушка на ICQ
Re: скаты ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Vadim_ Переглянути допис
Не советую кормить лиманским мотылем... пока скат маленький ему мотыля достаточно! Можете еще трубочника бросить... на другие корма рыба переходит чуть позже... я поднимаю скатов речным мотылем, трубочником, и мелко нарезанной мойвой. и заметьте, что скаты маленькие лучше едят когда выключен свет.
Другого мотыля у нас в городе нигде нет, если привезут на днях - попробую кормить речным. Трубочник есть, куплю. Но когда-то давала мастоцембелам которые с ними жили - то скаты не ели его.
Ночь или день, едят одинаково прекрасно но только мотыль. Согласна, что вечером при угасающем свете они активнее себя ведут но всё равно другие корма не берут. Так что дело не в свете. Мойву сейчас попробую, но после кормов которые стоят в несколько десятков раз дороже мне уже туго вериться что они будут брать самую дешевую мойву. (

Лягушка поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Відповідь

Мітки
Скат речной, скаты

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:38.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts