На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Прісноводні тварини > Рыбы > Цихлиды Америки
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 02.01.2012, 06:06   #1
Придивляюся

Звідки Ви: Омск
Дописи: 86
сказав Дякую: 76
сказали Дякую 8 раз(и) в 6 повідомленні
Re: Астронотуси і все про них (Любители Астронотусов да поддержат меня!) ===www.aquaforum.ua===

Вот думаю как теперь птерика кормить, он у меня после запуска перестал днем плавать, сидит под бревном, а ночью вылезает, пузо уже втянулось, т.е. голодает.
Вчера кидал таблетки для самов, так астры сожрали, был в шоке небольшом с таким хрустом причем, потом решил обхитрить их, положил две таблетки прямо около птера, так они в темноте нашли эти таблетки и начали жрать. А кто как кормить своих сомов если астры ни чего мимо рта не пропускают?

RainMan поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 02.01.2012, 10:57   #2
Придивляюся

Звідки Ви: Одесса
Дописи: 90
сказав Дякую: 1
сказали Дякую 121 раз(и) в 23 повідомленні
Re: Астронотуси і все про них (Любители Астронотусов да поддержат меня!) ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від RainMan Переглянути допис
Вот думаю как теперь птерика кормить, он у меня после запуска перестал днем плавать, сидит под бревном, а ночью вылезает, пузо уже втянулось, т.е. голодает.
Вчера кидал таблетки для самов, так астры сожрали, был в шоке небольшом с таким хрустом причем, потом решил обхитрить их, положил две таблетки прямо около птера, так они в темноте нашли эти таблетки и начали жрать. А кто как кормить своих сомов если астры ни чего мимо рта не пропускают?
я думаю мож астров покормить от пуза чтоб у других не забирали?

siviy поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 02.01.2012, 11:46   #3
Живу я тут.
Лауреат конкурса "Аквариумист года 2006"

Звідки Ви: Київ, Оболонь
Дописи: 1.788
сказав Дякую: 128
сказали Дякую 464 раз(и) в 368 повідомленні
Відповідь: Re: Астронотуси і все про них (Любители Астронотусов да поддержат меня!) ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Астронотуси не їдять капусту, кабачки, огірки та іншу рослинну їжу, яка дуже смакує птерикам. У мене інша проблема - здорові відгодовані птерики самі у астриків їжу відбирають

Сергій поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Сергій за це повідомлення:
RainMan (02.01.2012), астрик123 (07.08.2012)
Старий 10.01.2012, 16:15   #4
Живу я тут

Звідки Ви: .......
Дописи: 1.018
сказав Дякую: 971
сказали Дякую 1.425 раз(и) в 637 повідомленні

Цитата:
....А кто как кормить своих сомов если астры ни чего мимо рта не пропускают?
..Я наверное очень жестокий хозяин, но своих птеров вообще никогда спецом не кормил, с кем бы они не жили...))

...В итоге выросли три недокормыша в 30-35 см.

Варвар поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 6 користувач(ів) сказали Дякую Варвар за це повідомлення:
dantes (10.01.2012), jim4 (10.01.2012), L.I.N.K. (10.01.2012), RainMan (10.01.2012), tavr (11.01.2012), Володина (10.01.2012)

Share/Bookmark

Відповідь

Мітки
Астронотус, годування, кормление, размножение, розмноження, совместимость, содержание, сумісність, утримання

Тут присутні: 8 (учасників - 0 , гостей - 8)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:37.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts