Цитата:
Допис від Roman04
Порадили добре пожмякати губку що я і зробив оріентовно 30хв і потім при установці на фільтр уже в акваріумі добре вижати губку щоб у ній не залишилось повітря. Допомогло гул за рахунок того що вода почала скоріше проходити через губку майже зник. Також не знаю як вам але мені ну дуже не зручно прикріпляти губку до фільтра після промивки тому приходиться фільтр знімати з кріплення і трішки підіймати над водою при цьому в контейнер з наповнювачем заходить повітря і потрібно слідкувати щоб вигнати його. На рахунок того що плавает мелкая белая пыль а ви кераміку промивали перед установкою у акву ??? я свій проганяв 10хв в тазіку щоб всі дрібні частинки що були на кераміці вийшли. Попробуйте фільтр запустити тільки з керамікою і подивитесь чи буде гудіти. Легенький гул нікуди не діниться все ж 22вт. голова, у мене аква також у спальні але він практично не заважає. Від бульбашок повітря компресора шум більший. У мене правдв травник а не цихлідник тому прйшлось на нього флейту на 80см по задній стінці зробити щоб потік розбити і тепер він раз на день два починає потріскувати але після того як пару раз виключити/включити все проходить. Мучився я з ним 5днів поки дойшов до такого рівня шуму що майже нагадує шум Акваель Фан 2 з аерацією який стояв у мене до того у старій банці на 30л. І ще я всю кераміку не запихав в фільтр в мене вийшо кілець 7-10 на запас. Спочатку правда всунув всі  але повітря тяжче виходило тому частину забрав. Пробуйте різні комбінації..... Успіху. 
|
Сегодня с мужем полтора часа провозились с фильтром, пробовали одевать только губку, потом только контейнер - результат одинаково шумный. Губку шмякала, не помогало.
Керамику я честно говоря первый раз не промывала, не подумала об этом тогда, но взвеси первое время и не было, она появилась после первого мыться губки. После вчерашней установки к керамике еще и синтепона с цеолитом, сегодня на утро вода практически без взвеси. Видимо не хватало более мелкой механической очистки.
Да уж, мыть губку действительно не очень удобно, но думаю, что со временем научусь делать это быстрее и аккуратнее. Посмотрим.