На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Фотографії акваріумів учасників форуму.
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Фотографії акваріумів учасників форуму. Розміщуйте фотографії та описи своїх акваріумів, розповідайте про процес створення композицій тощо.

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 18.02.2012, 20:51   #1
Клуб "Цихлідка"

Звідки Ви: Харьков. Новые Дома
Дописи: 4.509
сказав Дякую: 4.004
сказали Дякую 4.129 раз(и) в 1.943 повідомленні
Надіслати повідомлення для MasterWind на Skype
Re: Полуфабрикат ===www.aquaforum.ua===

Прикол — месяц аквариум был без углекислоты... чуть больше — полтора. Ни времени, ни денег, чтоб заправиться. А второй баллон с херовым краном был — прилегание паршивое, травил... битый край на выходе. Оставил его, чтоб до ума довели, в смысле поменяли. Позавчера думаю — так, трех растений я уже лишился из-за отсутствия СО2... звоню вчера утром газовщику — ля-ля три рубля, о том о сем, баллон, говорит, давно готовый и заправленный стоит — ок, днем приду с этим и тот заберу (а денег как раз на газ и собаке на мешок корма).
Снимаю редуктор — блин, давление полного баллона, шипит как родной... шо за фигня )). Открыл кран — как лупануло — инеем покрылся. Блин... поднимать — на вес полный, ну не пустой во всяком случае. Настроил подачу, думаю — какая сволочь кран перекрыла? Я в твердой уверенности что все открыто, просто газ кончился, а его валом... краник на виду висит...
Позвонил — не приду ни фига .

MasterWind поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" MasterWind за цей допис:
Маркес (18.02.2012)
Старий 06.03.2012, 21:26   #2
Живу я тут

Звідки Ви: ХАРЬКОВ
Дописи: 2.387
сказав Дякую: 1.381
сказали Дякую 1.461 раз(и) в 709 повідомленні
Надіслати повідомлення для Senturio на ICQ Надіслати повідомлення для Senturio на Skype
chi Re: Полуфабрикат ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від MasterWind Переглянути допис
Прикол — месяц аквариум был без углекислоты... чуть больше — полтора. Ни времени, ни денег, чтоб заправиться. А второй баллон с херовым краном был — прилегание паршивое, травил... битый край на выходе. Оставил его, чтоб до ума довели, в смысле поменяли. Позавчера думаю — так, трех растений я уже лишился из-за отсутствия СО2... звоню вчера утром газовщику — ля-ля три рубля, о том о сем, баллон, говорит, давно готовый и заправленный стоит — ок, днем приду с этим и тот заберу (а денег как раз на газ и собаке на мешок корма).
Снимаю редуктор — блин, давление полного баллона, шипит как родной... шо за фигня )). Открыл кран — как лупануло — инеем покрылся. Блин... поднимать — на вес полный, ну не пустой во всяком случае. Настроил подачу, думаю — какая сволочь кран перекрыла? Я в твердой уверенности что все открыто, просто газ кончился, а его валом... краник на виду висит...
Позвонил — не приду ни фига .

Ты это брось СО2 баловаться на себе. Лучше на кошках тренируйся - их много)

Senturio поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:49.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts