На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку




Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Прісноводні тварини > Рыбы > Живородки
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Відповідь
 
Параметри теми Параметри перегляду
Старий 08.03.2012, 22:55   #1
Активний участник форуму
  
 
Аватар для Taurus
 
Реєстрація: 24.06.2009
Звідки Ви: г.Чернигов
Дописи: 1.161
сказав Дякую: 426
сказали Дякую 3.206 раз(и) в 740 повідомленні
Re: кормление живородки ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від cavk Переглянути допис
Филе кальмара 2/3 объёма
Говяжья печень 1/3 объёма
Сухая крапива - 10% от массы
Чеснок - 1 %от массы
А я бы такой смесью никогда не кормил. Если подразумевается термическая обработка, а для кальмара (живородкам) она
необходима, то эффект от печенки пропадает, а от чеснока -- тем более, останется только запах. А если печень не обрабатывать - вода мутнеет сильно и быстро .
__________________
http://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=54008 Кто имеет уши слышать, да слышит!» (Мф. 13: 37-43).


__________________

Taurus поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 4 користувач(ів) сказали Дякую Taurus за це повідомлення:
Mantis (04.11.2019), solnisko-99 (14.10.2014), Гуппiк (22.06.2012), Саша84 (08.08.2012)
Старий 09.03.2012, 17:40   #2
Живу я тут. Мохоманьяк
  
 
Аватар для cavk
 
Реєстрація: 13.01.2010
Звідки Ви: Евпатория
Дописи: 802
сказав Дякую: 1.401
сказали Дякую 806 раз(и) в 358 повідомленні
Відповідь: Re: кормление живородки ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Taurus Переглянути допис
А я бы такой смесью никогда не кормил. Если подразумевается термическая обработка, а для кальмара (живородкам) она
необходима, то эффект от печенки пропадает, а от чеснока -- тем более, останется только запах. А если печень не обрабатывать - вода мутнеет сильно и быстро .
Можете обьяснить для чего необходима термическая обработака кальмара? и как её проводить?
пока корм не делаю, ищу подходящий вариант


__________________

cavk поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" cavk за цей допис:
SergiyK (03.09.2016)
Старий 10.03.2012, 22:45   #3
Живу я тут
  
 
Реєстрація: 11.03.2011
Звідки Ви: Ростов-на-Дону
Дописи: 293
сказав Дякую: 46
сказали Дякую 154 раз(и) в 85 повідомленні
Re: кормление живородки ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Taurus Переглянути допис
А я бы такой смесью никогда не кормил. Если подразумевается термическая обработка, а для кальмара (живородкам) она необходима, то эффект от печенки пропадает, а от чеснока -- тем более, останется только запах.
А если печень не обрабатывать - вода мутнеет сильно и быстро .
Необходима ли термическая обработка кальмара? Если да - то какая цель. Или улучшение вкусовых качеств - уменьшение жёсткости кальмара.
Для морской рыбы термообработка (проваренное на пару филе) от ихтиофоноза (внутренний грибок), возможно и другие причины. Но на практике рыба - без термообработки.

zww поза форумом   Відповісти з цитуванням


Share/Bookmark

Відповідь


Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
 

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід


Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:00.


vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.


no new posts