|
15.03.2012, 21:43
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев
Дописи: 334
сказав Дякую: 193
сказали Дякую 268 раз(и) в 98 повідомленні
|
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Содержание разных видов бесхвостых в одном террариуме. ===www.aquaforum.ua===
Аркадій, Вы или общайтесь нормально, или все предложения, жалобы в личку.
А то "кто из нас кто" я думаю и так понятно, по крайней мере у социума да данном форуме уже сложилось общее впечетление.
Inert, это гуттаралисы что с твоего розведения?
|
15.03.2012, 21:58
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Херсон
Дописи: 426
сказав Дякую: 74
сказали Дякую 159 раз(и) в 90 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Содержание разных видов бесхвостых в одном террариу ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Maksimiys
Аркадій, Вы или общайтесь нормально, или все предложения, жалобы в личку.
А то "кто из нас кто" я думаю и так понятно, по крайней мере у социума да данном форуме уже сложилось общее впечетление.
|
У деяких людей дивне уявлення про життя: типу, якщо я не так давно зареєструвався тут, то отже я нещодавно народився
Про "хто з нас хто" поза форумом, тобто в не віртуальній реальності, я б ще побалакав. Але треба бути культурним  Та й хизуватись не дуже то й добре, тому культурно проігнорую
Ви виставляєте притензії, а на запитання не відповідаєте! Мабуть нема чого сказати 
Мені особливо сподобалось, що я типу "писати не вмію". Сміх та й годі. Та й кажуть: "коли в людини нема аргументів, то вона починає чіплятися до граматики"!
|
|
|
15.03.2012, 22:00
|
|
Модератор Николаевского клуба аквариумистов
Звідки Ви: Николаев
Дописи: 569
сказав Дякую: 992
сказали Дякую 723 раз(и) в 251 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Содержание разных видов бесхвостых в одном террариу ===www.aquaforum.ua===
Maksimiys, да, это наши жабята. для тебя пара-тройка уже забронирована
Аркадій, википедия не самый подходящий ресурс, для ссылок на него. лично я пользуюсь ресурсом amphibiaweb.org.
|
cказали "Дякую" Inert за цей допис:
|
|
15.03.2012, 22:03
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев
Дописи: 334
сказав Дякую: 193
сказали Дякую 268 раз(и) в 98 повідомленні
|
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Содержание разных видов бесхвостых в одн ===www.aquaforum.ua===
Inert, я уже под этих красавцев тер почти приготовил)
А ресурс указаный тобой я сам часто посещаю и всем рекомендую, заодно будет стимул вражеский язык поднатаскать.
|
15.03.2012, 22:09
|
|
Живу я тут
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Содержание разных видов бесхвостых в ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Maksimiys
Inert,
вражеский язык .
|
Ой, ой... А це бува не образа цілої мовленнєвої групи, населення багатьох країн і однієї з трьох міжнародних мов світу?
Зазвичай, я б на таке увагу не звертав би, але якщо ви так пропагуєте "лояльність", то хоча б не треба суперечити самому собі 
|
|
|
15.03.2012, 22:04
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
Допис від Inert
Maksimiys, да, это наши жабята. для тебя пара-тройка уже забронирована
Аркадій, википедия не самый подходящий ресурс, для ссылок на него. лично я пользуюсь ресурсом amphibiaweb.org.
|
amphibiaweb.org. --хороший ресурс, я його теж читати полюбляю. Та й інформація там є така, яку в інших місцях знайти важкувато.
Вікіпедія і всі її "кіноляпи" це взагалі тема для окремого розділу  Та й ту фотку вону в свою чергу взяли з іншого ресурсу. Це не головне (тобто те де викладене фото)
|
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:14.
|