|
13.04.2012, 10:03
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев
Дописи: 359
сказав Дякую: 356
сказали Дякую 411 раз(и) в 131 повідомленні
|
Re: Выключать свет или нет? ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від madzik
Може бути прикол , коли пропадає світло електронний таймер не включаеться.Потрібно включати в ручну. За три дні може зарости водорослями при такому світлі. А форум всетаки почитайте, це не вагони розгружати.
|
Вы что-то путаете, как раз удобство электронного таймера обладающего автономным питанием для поддержания памяти времени и программы, в том, что при выключении электричества, света конечно не будет, но когда электричество возобновиться электронный таймер включит свет/прибор согласно запрограммированному времени т.к. время в таймере и программа не сбиваются. А вот механический при отключении электричества остановится, вот его и надо будет перенастроить вручную, т.к. может получиться что свет в аквариуме он будет включать ночью, а не днем.
|
|
|
13.04.2012, 10:40
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: LЕMBERG
Дописи: 575
сказав Дякую: 284
сказали Дякую 329 раз(и) в 256 повідомленні
|
Цитата:
Допис від BearIgor
Вы что-то путаете, как раз удобство электронного таймера обладающего автономным питанием для поддержания памяти времени и программы, в том, что при выключении электричества, света конечно не будет, но когда электричество возобновиться электронный таймер включит свет/прибор согласно запрограммированному времени т.к. время в таймере и программа не сбиваются. А вот механический при отключении электричества остановится, вот его и надо будет перенастроить вручную, т.к. может получиться что свет в аквариуме он будет включать ночью, а не днем.
|
Не путаю. Таймер EMT 707 (Маркування здається таке). При виключені світла не включається. Параметри не збиваються. Якщо пройдетесь по інтернету , то прочитаєте , що це особливість даної моделі. Не знаючи роботу таймера експерт , я попередив людину про таку особливість деяких електронних таймерів . Пишу тільки про те з чим стикався по факту. Про механічний я взагалі нічого не писав. Але якщо мова про нього зайшла то скажу , що вночі його чути як жужить. Тому для нервових краще ставити електронні.
|
|
|
13.04.2012, 13:02
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев
Дописи: 359
сказав Дякую: 356
сказали Дякую 411 раз(и) в 131 повідомленні
|
Цитата:
Допис від madzik
Не путаю. Таймер EMT 707 (Маркування здається таке). При виключені світла не включається. Параметри не збиваються. Якщо пройдетесь по інтернету , то прочитаєте , що це особливість даної моделі. Не знаючи роботу таймера експерт , я попередив людину про таку особливість деяких електронних таймерів . Пишу тільки про те з чим стикався по факту. Про механічний я взагалі нічого не писав. Але якщо мова про нього зайшла то скажу , що вночі його чути як жужить. Тому для нервових краще ставити електронні.
|
Тогда пардон, может просто с таймером не повезло, не должно так быть, у меня похожий, модель не помню, с выключением электричества проблем нет...
|
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:38.
|