На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Фотографії акваріумів учасників форуму.
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Фотографії акваріумів учасників форуму. Розміщуйте фотографії та описи своїх акваріумів, розповідайте про процес створення композицій тощо.

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 31.05.2012, 13:28   #1
Живу я тут

Звідки Ви: Киев-Запорожье
Дописи: 2.675
сказав Дякую: 965
сказали Дякую 3.993 раз(и) в 1.120 повідомленні
Надіслати повідомлення для Bozhkov на Skype
Re: ADA Cube Garden Mini M ===www.aquaforum.ua===

Сейчас вот вычитал в инструкции, что после стрижки растений, Green gein нужно лить каждый день на протяжении недели, пока не появятся новые побеги.
Дело в том, что новые побеги и так появяться через неделю (в нормальных условия я на третий день вижу, как полезли новые листочки). Зачем тогда Green gein?
И, судя по картинке, кроме Green gein ничего не вносится, что-ли... одни вопросы с этой ADA
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  ADA udo.jpg
Переглядів: 438
Розмір:  486,5 КБ
ID:	238258  

Востаннє редагував Bozhkov: 31.05.2012 о 13:49..
Bozhkov поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 31.05.2012, 14:28   #2
Живу я тут

Звідки Ви: на берегу очень тихой реки
Дописи: 2.523
сказав Дякую: 3.869
сказали Дякую 2.022 раз(и) в 1.031 повідомленні
Надіслати повідомлення для Salton на ICQ Надіслати повідомлення для Salton на Skype
Re: ADA Cube Garden Mini M ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Bozhkov Переглянути допис
Сейчас вот вычитал в инструкции, что после стрижки растений, Green gein нужно лить каждый день на протяжении недели, пока не появятся новые побеги.
Дело в том, что новые побеги и так появяться через неделю (в нормальных условия я на третий день вижу, как полезли новые листочки). Зачем тогда Green gein?
И, судя по картинке, кроме Green gein ничего не вносится, что-ли... одни вопросы с этой ADA
Green Gain - мб, после стрижки у растений стресс... а в составе все необходимое для активизации роста и пр... Но что-то я не вижу инфы, что кроме Green Gain не надо ничего добавлять.. скорее всего надо лить по плану Green Brighty STEP 1 + Green Gain (в течении недели после стрижки).
В Green Brighty STEP 1 базовый комплекс микро, в Green Gain кроме микро еще и фитогормоны, аминокислоты... в итоге суперпупер коктейль...

Да ты лей! Интересно же проверить шо получитсья!

Salton поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:06.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

AQA.ru  - все об аквариумах

no new posts