Тож мазня! Це такий задум передати плямою коі під водою.ТІпа на рахунок "українських коі" і порімняня робіт: Не знаю коли ви маєте їхати за кордон з своєю рибою і показувати що в Україні хтось щось намагається розводити? Я уже був там і показував свої роботи іншим людям і їм подобаються! Як сказати на вкус і цвет товаришів нет, комусь подобається така робота комусь інша! Я зараз експерементую над роботами пишу їх в різних техніках і різними матеріалами. І цього року в серпні багато хто зможе побачити мої роботи в Голандії на виставці і придбати собі мою роботу і я побачу що більше буде людям подобатися.
в Польше есть художники и типографии которые делают быстрей и красивше. Нехай собі будуть навіть в Україні я роблю те що мені подобається а на який рівень я вийду час покаже!
А світільники справді красиві) Я впевнений що ще будуть лучші.
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Діма за це повідомлення:
Як сказати на вкус і цвет товаришів нет, комусь подобається така робота комусь інша!
Вы как вводу глядели! Только я это пытался вам объяснить очень давно. Ну лучше всего человеку доходит, когда это ему доказывают на его примере. А чё обидно? Да?